Partneraften med Altandetlige.dk

Bjarke Modvig Lumby

Altandetlige.dk vil gerne invitere til vores tredje partneraften. Arrangementet bliver afholdt 26. maj kl. 17.30. Kom og hør nærmere om Quartz+Co, Nationalbanken og Beskæftigelsesministeriet.

Vi har fået rigtig god feedback på de to første partnerarrangementer, og vi vil derfor forsøge at gentage succesen. Arrangementet bliver afholdt tirsdag den 26. maj kl 17.30 - 20.30 på SoHo i kødbyen, Flæsketorvet 68 på Vesterbro. 

Formatet bliver som sidst:  Vi har bedt tre af vores partnere om at sende nogle af deres dygtigste cand.polit'er ud til at fortælle om deres studietid, karriere og nuværende arbejde. 45 stud.polit'er får mulighed for at deltage i arrangementet som forløber som følger:

  • Lille forfriskning og indskrivning (17.30). 
  • En cand.polit fra hver partner holder et kort oplæg om arbejdet og opgaverne på deres arbejdsplads. (17.45 til 18.30)
  • Du går ud til workshop hos én af partnerne for at høre mere om netop deres opgaver, fortalt af en cand.polit. (18.40 til 19.40)

Til slut samles vi igen, hvor der vil blive serveret lidt mad og drikke samt være mulighed for at snakke med deltagende virksomheder.

De tre partnere der deltager er:

  • Quartz+Co
  • Nationalbanken
  • Beskæftigelsesministeriet

Når du tilmelder dig kan du prioritere, hvilken partner du ønsker at deltage i workshop med. Der er kun 15 pladser hos hver partner, så vi vil opfordre dig til at tilmelde dig hurtigst muligt, hvis du vil være sikker på en plads hos din førsteprioritet.

Tilmeld dig her.

Vi glæder os til at se dig!

Tags: #Nationalbanken  #quartz+co  #altandetlige.dk  #partneraften  #beskæftigelsesministeriet 

0 kommentarer


Tak for din kommentar!
Skriv venligst en kommentar der er længere end 5 tegn

Skriv en kommentar

Log ind for at kommentere - eller opret en bruger
Du vil måske også synes om