PH-Aktion: Pæne Piger på Polit

Anna Cecilie Friis Bach

Den årlige "4P" fest for alle polit-pigerne afholdes igen i år! Og holdet bag PH-Aktion lover en storslået middag og fest d.11 November. Du kan købe din billet til middag, drinks og show allerede fra idag i Cafélitten.

Nu nærmer dagen sig, hvor polits piger skal forkæles af et hold charmetrolde af politfyre! Det sker til den årlige 4P-fest: Pæne Piger på Polit! Selvom pigerne måske er i mindretal på studiet, betyder det nemlig ikke at de ikke fortjener at blive værdsat lidt ekstra. 

Dørene slåes op kl. 18:00 for pigerne, og her skal pigerne forkæles med en 3-retters kokkereret af polits flotte fyre. Man kan godt forvente at opleve det hidtil højeste gastronimske niveau set i Kommunen. Det bliver en fuldstændig uovertruffen aften, hvor kun pigernes velvære er i fokus. Imens vil drengene stå i køkkenet, i baren og servere den lækkert tilberedte mad. De byder på mad, drinks og show - så det kan næsten ikke blive bedre. 

Herefter vil der som sædvanligt blive åbnet op til den helt store Kommunefest, klokken 22 for resten af studiet. Her er alle polit'er er velkomne til dans, fest og en masse gode drinks i Kommunen natten lang. 

Praktisk informtion
Festen afholdes d.11 November. Dørene åbner for pigerne kl 18.00. 
Billetpris 200kr. kan købes i Caféitten fra den onsdag d.1.November.  
Alle er velkommen efter kl 22.00. Prisen er 30 kr. som betales i døren. 

Du kan læse meget mere om eventet på facebook eventet "4P - Pæne Piger På Polit". 

0 kommentarer


Tak for din kommentar!
Skriv venligst en kommentar der er længere end 5 tegn

Skriv en kommentar

Log ind for at kommentere - eller opret en bruger