Policyforum – studieture til virkeligheden

Anna Cecilie Friis Bach

Vil du arbejde med cases fra virkeligheden? Og være med til at udarbejde anbefalinger om et emne, du synes er spændende? Vil du gerne arbejde sammen med studerende fra andre studier på SAMF? Så kom til introaften hos Policyforum d. 2. marts.

Policyforum byder alle interesserede velkommen til vores introaften for forårssemesteret 2015. Ved arrangementet bliver forårets forløb præsenteret, og vi fortæller mere om foreningen. Der vil ligeledes være mulighed for at stille spørgsmål både om foreningens virke og til forløbskoordinatorerne. Der vil være let forplejning ved arrangementet i form af snacks.

Hvad er Policyforum?
Policyforum er en tværfaglig studenterforening, der har sin oprindelse på statskundskab, men som formår at tiltrække flere andre studieretninger fra KU. Foreningens formål er at få de studerende uden for universitetets mure og bruge deres faglighed på virkelighedens problemstillinger. Dette gøres ved, at melde sig på et forløb, hvor man fordyber sig i en given problemstilling. I løbet af de ca. 5 uger et forløb varer, kommer man til at diskutere med forskere og praktikere fra embedsværk, virksomheder, eller interesseorganisationer. Man får således en unik indsigt i det emne, man arbejder med.

Forårssemesteret forløb bliver
Dansk Klimapolitik – Galt eller genialt?
Dette forløb beskæftiger sig med, hvordan Danmark bedst lever op til EU’s klimamålsætninger, og hvilke fordele og ulemper, der er ved at være foregangsland på klimaområdet.

Den Globale Flygtningekrise – Hvad er Danmarks ansvar?
På trods af, at mere end 50 mio. mennesker er på flugt, har Regeringen for nylig vedtaget stramninger, der gør det sværere for flygtninge at komme til Danmark. Forløbet undersøger bl.a. vores moralske ansvar, konsekvenserne af disse stramninger, og hvilken flygtningepolitik vi bør have i fremtiden.

Rusland og Ukraine: Konfliktens kerne?
Baseret på en grundig konfliktanalyse, vil dette forløb undersøge den højaktuelle konflikt mellem Rusland og Ukraine. Hvad er de forskellige parters interesser, hvor stammer konflikten reelt fra, og er det overhovedet muligt at nå en holdbar løsning, som alle kan leve med? 

Praktisk information
Introaften i Policyforum er ikke forpligtende, og man er velkommen til at møde op bare for at høre mere om de tre forløb, eller hvad det vil sige at deltage i foreningens aktiviteter. Der bliver serveret snacks til mødet. 

Introaften
Tid: Mandag d. 2 marts klokken 17.15 
Sted: CSS, 7.0.34 
Tilmeld dig begivenheden på: https://www.facebook.com/events/1419816124979592 
Se mere på http://www.policyforum.dk/


Tags: #Studenternetværk  #css  #SAMF  #studenterforening  #policyforum 

Faktaboks

Læs mere omkring Policyforum på deres hjemmeside:
http://www.policyforum.dk/

Og omkring introaften på facebook:
https://www.facebook.com/events/1419816124979592 

0 kommentarer


Tak for din kommentar!
Skriv venligst en kommentar der er længere end 5 tegn

Skriv en kommentar

Log ind for at kommentere - eller opret en bruger
Faktaboks

Læs mere omkring Policyforum på deres hjemmeside:
http://www.policyforum.dk/

Og omkring introaften på facebook:
https://www.facebook.com/events/1419816124979592 

Du vil måske også synes om