Reminder: Altandetlige er på snappen!

Bella Vinzents

For lige knap et år siden blev det også Altandetliges tur til at komme med på SoMe-bølgen. Det resulterede i en snapchat, hvor du kan følge lidt med i, hvad vi laver i redaktionen og hvad der sker på studiet.

Vidensdeling, at leve i nuet, lære mere om verdenen og ikke mindst at have det sjovt er blot et udpluk af Snapchats formål med at blive en af de helt store spiller på markedet for sociale medier. 

For lige knap et år siden var det netop disse ord, der gjorde at vi også hos Altandetlige, følte at det blev en nødvendighed at komme på snappen. På vores snapchat giver vi blandt andet et helt unikt kig ind bag om kuliserne hos redaktionen. Vi snapper også fra diverse arrangementer på studiet, senest Polit Revyen. 

En anden og helt unik mulighed, som denne snapchat giver dig, er muligheden for at gæstesnappe. Sidder du måske på den anden side af kloden og har the time of your life på udveksling? Har du arrangeret det fedeste event for dine medstuderende herhjemme? Eller har du gang i noget helt tredje? Så skal du da låne vores snapschat og billeddokumentere det for vores snapvenner!

Så skynd dig ind på snappen og tilføj os. Vi hedder Altandetlige. Har du lyst til at låne vores snap i et par dage, så tøv ikke med at kontakte os på nyt@altandetlige.dk.

Vi snappes ved!


1 kommentar


Jimmi Jensen

Jimmi Jensen @ d. 03. december 2018 #1

Alletiders, i er tilføjet!


Tak for din kommentar!
Skriv venligst en kommentar der er længere end 5 tegn

Skriv en kommentar

Log ind for at kommentere - eller opret en bruger