Tildmelding til CEPOS Akademi lukker imorgen

Anna Cecilie Friis Bach

CEPOS Akademi samler top studerende fra forskellige studier og fakulteter til en spændende og grundig indføring i tankerne bag det frie marked. Tilmeldingen lukker imorgen d. 1 december!

Så har du muligheden for at deltage i et enestående kursus om det frie marked. Tænketanken CEPOS optager på ny 25 studerende til et intensivt kursus i frimarkedstænkning i foråret 2018. På kurset vil du stifte bekendtskab med tankerne og tænkerne bag det frie marked. Undervisningen omhandler økonomi, politik, filosofi og medier og trækker perspektiver til Danmark og det globale marked. Du vil blandt andet høre oplæg af ledere fra erhvervslivet, undervisere fra universiteterne og analytikere fra medierne.

Der gives mulighed for at møde de fremmeste liberale tænkere og diskutere økonomiske og politiske problemer på et højt niveau.

Et kursus i din fritid
For at kurset ikke kommer til at forstyrre dine studier, har vi lagt undervisningen i 4 weekender. Semestret følges op med et sommerkursus i juni/juli, hvor både det foregående forårs- og efterårshold deltager. Derudover afholdes en årlig alumnikonference i december, hvor du også vil møde tidligere CEPOS-studenter.

Kurset løber over fire weekender samt torsdag den 21. juni til søndag den 24. juni 2018:

  • Weekenden d. 27.-28. januar 2018

  • Weekenden d. 24.-25. februar 2018

  • Weekenden d. 24.-25. marts 2018

  • Weekenden d. 21.-22. april 2018

  • Torsdag d. 21. juni - Søndag d. 24. juni 2018

Undervisning og materialer betales af CEPOS Akademi.

Kursets indhold
Ideen bag CEPOS Akademi er at give især studerende ved universiteter og højere læreanstalter mulighed for at stifte bekendtskab med og blive inspireret af tankerne bag det frie marked.Teorierne anvendes til at skrive opgaver, essays og debatterende indlæg. Øvelser i retorik og argumentation og i at skrive og tale offentligt indgår med vægt på uddannelsen. CEPOS vil efterfølgende bidrage til at skabe et netværk, som giver et solidt fundament for karrieren.

Ansøgning
For at deltage i kurset, skal du skrive en motiveret ansøgning. Du kan læse mere om krav og indhold, sende din ansøgning samt se datoerne for forårets kurser på CEPOS hjemmeside her. 

Du kan også se en film om, hvad kurset indeholder her0 kommentarer


Tak for din kommentar!
Skriv venligst en kommentar der er længere end 5 tegn

Skriv en kommentar

Log ind for at kommentere - eller opret en bruger