Kom til valgfagsbazar d. 7. maj på CSS

Therese Jeppesen

Er du også faret lidt vild i valgfagsjunglen? Bakser du med at gennemskue, hvad forskellen på prioriterede og frie valgfag faktisk er? Og kan du heller ikke helt hitte rede i, om Industrial Organisation egentlig er noget for dig?

Frygt ej. Der er nemlig hjælp at hente, hvis du læser på bacheloren og snart skal vælge valgfag for efterårssemestret.

Som noget helt nyt afholder instituttet en valgfagsbazar, som giver dig mulighed for at blive klogere på de forskellige valgfag, som instituttet tilbyder. Der er mange kurser at vælge i mellem, så det er givtigt at vide, hvad du binder dig til, når du vælger valgfag.

Bazaren er en lang række korte oplæg af underviserne på Økonomisk Institut, som skal give et bedre indblik mulighederne for at vælge både fri valgfag og prioriterede valgfag på bacheloruddannelsen i Økonomi.

Rammen for dagen vil være en præsentation af de gældende regler for at vælge valgfag; valg af prioriterede valgfag, valgfag på instituttet og mulighederne for at søge valgfag uden for instituttet og i udlandet. Og hvis du allerede nu ved, at endnu et semester alene med budgetrestriktioner, optimering og differentialer tegner lidt uoverskueligt, kan du blive meget klogere på dine muligheder for at tage fag uden for økonomistudiets trygge mure her.

Arrangementet finder sted den 7. maj klokken 12.30-16 på CSS i Bygning 35, lokale 35.01.06!


0 kommentarer


Tak for din kommentar!
Skriv venligst en kommentar der er længere end 5 tegn

Skriv en kommentar

Log ind for at kommentere - eller opret en bruger