Kommentarer skrevet af Peter Juel Jensen

Peter Juel Jensen

Tak for input. @Laura Jeg har støvet en windows computer af og prøvet selv. Det ser fint ud hos mig, så gætter på at det retter sig hos dig inden for nogle dage (når din cache bliver nulstillet). @Jakob Tak for præciseringen :)

Peter Juel Jensen

Hej Laura og Jacob, jeg ved at MathJax har haft et problem med dette, men det skulle være løst (https://github.com/mathjax/MathJax/issues/1068). Hvilken browser og styresystem benytter I?

Peter Juel Jensen

Bemærk at vinduet for ansøgning til graduate programmet er lukket for de fleste stillinger. Ansøgning for andre stillinger åbner i februar.

Peter Juel Jensen

Tak for den store interesse omkring dette arrangement! Vi er meget overvældet. Alle har senest i slutningen af sidste uge fået besked på mail.

Peter Juel Jensen

@Steen - Jeg trækker mig, men vil da gerne give dig ret i at "statistisk set" er der bedst chance for at en kommentar her på siden er nummer 1 (selvom jeg ikke har forstået hvad det har med Mads Lundby eller artiklen at gøre). Den konklusion ville jeg dog også drage hvis dit regnestykke blev ...

Peter Juel Jensen

Helt lavpraktisk handler artiklen om hvem der bliver citeret mest i medierne - ikke om hvad de faktisk siger er rigtigt eller om det har værdi for verden. Det kunne ellers være en spændende opfølgning. I gennemsnit er der 2 kommentarer per artikel her på siden (2301 kommentarer på 1155 ...

Peter Juel Jensen

@Steen - tak for din kommentar, som jeg dog har svært ved at relatere til artiklen. Du er ikke kræsen for hvor dine "højtflyvende" synspunkter kan præsenteres fornemmer jeg.

Peter Juel Jensen

Husk at smide en kommentar for at vinde bogen!

Peter Juel Jensen

Vi finder os hvertfald ikke i, at man ikke snakker ordentligt her på siden. Uanset om man er enig eller uenig i de holdninger der bliver fremlagt. Andet har jeg ikke og bidrage med her.

Peter Juel Jensen

Skøn debat - men jeg minder lige om at holde en fornuftig tone. Mudderkastning, personlige angreb og skældsord hører ikke hjemme på denne studieportal.

Peter Juel Jensen

Ok. Vi lader beregneren blive som den er :)

Peter Juel Jensen

Skal lige sikre mig at vi ikke snakker forbi hinanden - mener du at Altandetlige.dk's beregner medtager 00 karaktererne? Fordi skal vi have kigget ind i det. Vores beregner skulle gerne være positiv indstillet på den kant :)

Peter Juel Jensen

@Mads - Godt du kan lide den. Fag der ikke er bestået tages slet ikke med i beregningen :)

Peter Juel Jensen

Hej Morten, jeg har samlet de tre gange vi er nævnt i børsen i et album her: http://on.fb.me/WlN8Ui . Det ser ud til at Thomas Bernt Henriksen følger med - hvilket vi sætter pris på :)

Peter Juel Jensen

Jeg har læst at historien startede her hos Varizon http://bit.ly/VgOGgQ , der brugte sagen som en case på deres website. De har også et par bud på hvorfor manden ikke blev hyldet. - jeg selv er enig I, at han er den smarte.

Peter Juel Jensen

Tak for tippet! Jeg har været for flittig på oprydningsknappen tidligere, men de er nu hentet frem fra en backup.

Peter Juel Jensen

Så har jeg med hjælp fra Jannik løst cut-off problemet. Jeg tror på at det er sidste gang vi har set det problem. Tak for tålmodigheden :)

Peter Juel Jensen

Hej Jannik, jeg kan se du har nogle problemer her. Bliver teksten skåret af efter du har skrevet den? Eller offentligegøres kommentareren af sig selv? Du må meget gerne sende teksten til mig på peter@altandetlige.dk, så jeg kan finde problemet.

Peter Juel Jensen

@Christian - Jeg rykker kommentarproblemet op på todo-listen. Det er virkelig frustrerende.

Peter Juel Jensen

@Kristoffer - Det lyder godt :) Jeg har igen i dag opdateret beregneren, således at folk med IE9 også kan være med.