Hungry Legatet

Ingen frist angivet

Hungry Legatet - 2.500 kr. til studerende

Hungry.dk legat

Om legatet

Hungry-legatet blev stiftet i 2014 og er et legat på 2500 kr., der uddeles én gang årligt. Hungry.dk har valgt at indstifte legatet, da vi ser uddannelse og livslang læring som en investering i Danmarks fremtid.

Vi mener, at vi som virksomhed bærer et ansvar for de mange studerende overalt i landet og vi vil derfor gerne lette hverdagen for en hårdt trængt studerende med en økonomisk støtte. Hos Hungry.dk ser vi uddannelse livet igennem som en nødvendighed og vi mener, det er vigtigt at få sig en uddannelse, da det ikke kun styrker ens faglighed, men i høj grad også ens personlighed.

Da vi her hos Hungry selv har været studerende og i perioder levet af den klassiske studentermiddag – pasta med ketchup, er legatet også en håndsrækning til studerende ift. tid og mad, da studerende lever en travl tilværelse og som oftest ikke har tid til at stå i køkkenet flere timer ad gangen. 

Legatet giver derfor mulighed for at forsøde livet med lidt mere luft i økonomien.

Hvem kan søge?

Da Hungry.dk ser en styrke i forskellighed, opfordrer vi alle studerende uanset alder, etnicitet, studieretning og tidligere erhvervserfaring til at søge legatet og vi vil på baggrund af de indkomne ansøgninger vurdere, hvem der trænger mest til en økonomisk saltvandsindsprøjtning.

Det er med andre ord fuldstændig ligegyldigt om du er 16 eller 60 år, ved at tage en uddannelse som mekaniker på teknisk skole eller er ved at tage en masteruddannelse på universitetet, da begge typer af uddannelser er lige vigtige i dagens og fremtidens Danmark.

Hvordan søger du?

Du kan ansøge om legatet ved at udfylde legatansøgningen ved at angive navn, adresse og studie. Derudover skal du skrive en motiveret ansøgning, hvori du skriver lidt om dig selv, dit studie og hvorfor netop du fortjener at få tildelt legatet. Der kan søges som studerende generelt eller til et specifikt studierelateret projekt og lignende - det vigtigste er, at du er under uddannelse. Vi vil i ansøgningen kigge på kreativitet og motivation ift. dit studie og vi lægger vægt på, at du allerede er i gang med en uddannelse, når du søger.

Vi modtager ikke fysiske ansøgninger.Udfyld venligst formularen nedenunder. (De fysiske ansøgninger vi har modtaget, tager vi selvfølgelig med i vurderingen.)

Ansøgningsfristen

Fristen for at ansøge om legatet i 2015 er 15-08-2015 hvor vi udtrækker kandidaten 5-10-2015

Gå til legatets webside

Sidst redigeret af Annika Mørck - d. 29. august 2015