Bemærk at ansøgningsfristen på dette job er overskredet

Student til Dansk Erhverv

Dansk Erhverv

Dansk Erhvervs afdeling for Arbejdsmarked, uddannelse og forskning søger en stud.polit med samfundspolitisk interesse og solide analytiske evner.

Opgaver

De primære arbejdsopgaver er at bistå afdelingens økonomer med analysearbejde af arbejdsmarkedspolitisk og uddannelsespolitisk relevans, herunder fx :

  • Dataudtræk og overblik over relevante data fra Jobindsats, Statistikbanken, Eurostat, OECD mv. 
  • Research, gennemlæsning og formidling af statistiske og økonomiske analyser
  • Analyser på grundlag af lønstatistik, DREAM fortid, e-indkomstregisteret, uddannelsesdata mv.

Analyserne og beregningerne bruges til at underbygge Dansk Erhvervs politiske og økonomiske synspunkter og vurderinger. Derfor er det afgørende, at du er omhyggelig med dit arbejde og udover flair for analyse og statistik, har interesse for arbejdsmarkeds- og uddannelsespolitiske emner. Det er en fordel, hvis du har gennemført anden årsprøve af polit-studiet.

Vi tilbyder

Stillingen giver mulighed for at afprøve og udvikle faglige kompetencer i praksis. I det omfang du har mod på det, vil der være rig mulighed for at præge opgaver og byde ind med egne analyseideer mv. Arbejdsopgaverne er varierende og udfordrende, og vil give dig indsigt i en del af de forhold, som er afgørende for at drive virksomhed i Danmark. Herudover kan vi tilbyde et uformelt og socialt godt arbejdsmiljø.

Den forventede arbejdstid er 15-20 timer om ugen under hensyntagen til eksamen mv.

Stillingen er til besættelse snarest muligt.

Ansøgning
I tilfælde af spørgsmål, er du velkommen til at kontakte enten Fagchef Søren Johannessen på 3374 6126 / sjo@danskerhverv.dk eller Arbejdsmarkedspolitisk Chefkonsulent Peter Halkjær på 3374 6133 / pha@danskerhverv.dk.

Ansøgning, CV samt karakterudskrift sendes online via linket ”Ansøg” til højre hurtigst muligt og senest den 18. februar 2018. Vi vil løbende indkalde til samtaler.


Husk at nævne, at du har set jobbet på Altandetlige.dk

Virksomhed

Dansk Erhverv

Geografi

Børsen, Slotsholmsgade 1, 1216 København K.

Ansøgningsfrist

18 februar 2018

Søg jobbet

Søg jobbet online