Bemærk at ansøgningsfristen på dette job er overskredet

STUDENTERMEDHJÆLPER TIL VENSTRES CENTER FOR KOMMUNIKATION OG POLITIK

Venstre, Center for kommunikation og politik

Kunne du tænke dig at arbejde i kernen af dansk politik? Og vil du være en del af et dynamisk team, der understøtter Venstres politikere på Christiansborg i arbejdet for de bedste løsninger på det danske samfunds udfordringer? Så er stillingen som vores nye studentermedhjælper måske noget for dig.

Om stillingen

Som studentermedhjælper i CKP vil du tilegne dig en bred erfaring og indsigt i den politiske beslutningsproces på flere niveauer. Dine arbejdsopgaver vil være alsidige og bliver bl.a. bistand med det parlamentariske arbejde, research og analyse, udarbejdelse af debatindlæg, politikudvikling, besvarelse af borgerhenvendelser samt opgaver af presse- og kommunikationsmæssig karakter.

Du får adgang til et bredt netværk på tværs af partier, interesseorganisationer mm. Stillingen er din enestående mulighed for personlig og professionel udvikling i et dynamisk arbejdsmiljø, hvor den politiske dagsorden skifter fra dag til dag, og hvor du desuden har stor mulighed for at få indflydelse på dine arbejdsopgaver og ansvarsområder.

Om dig

Vi leder efter en analytisk og skriftlig stærk studerende med høj faglighed og politisk interesse. Du er på din bachelor eller begyndelsen af din kandidatuddannelse inden for statskundskab, økonomi, kommunikation eller lignende. Derudover skal du kunne levere et produkt af høj kvalitet - selv med korte deadlines. Vi forventer, at du kan tage ansvar og være initiativrig og samtidig trives med en uformel omgangstone og højt til loftet.

Om CKP

CKP er Venstres centrale politisk-økonomiske sekretariat og pressetjeneste på Christiansborg. Du vil blive en del af en enhed, der i høj grad arbejder på tværs af fagligheder. CKP rådgiver Venstres politikere og ansatte og hjælper dem med at udvikle politiske løsninger på det danske samfunds udfordringer.

Næste skridt

Er du interesseret i at tage dette næste skridt i din karriere, skal du sende ansøgning, CV og anden relevant information til vckp@ft.dk.

Spørgsmål kan stilles til politisk konsulent Martine Høiler, 6162 4486 eller vmarh@ft.dk. Samtaler afholdes umiddelbart efter ansøgningsfristen.

Ansøgningsfrist: den 22. februar 2018

Husk at nævne, at du har set jobbet på Altandetlige.dk

Virksomhed

Venstre, Center for kommunikation og politik

Geografi

København K

Ansøgningsfrist

22 februar 2018

Søg jobbet

vckp@ft.dk