Bemærk at ansøgningsfristen på dette job er overskredet

Studentermedhjælper til SEB Equities

SEB

Nordens førende Markets afdeling søger talentfulde studerende, der hos SEB får en unik mulighed for at udvikle sig professionelt i rollen som analytiker. 

I SEB Markets beskæftiger vi os med rådgivning og handel med aktier, obligationer, valuta, renter, råvarer, derivater mv.

Du bliver en del af et dynamisk miljø med engagerede kollegaer i SEB Markets. Din base bliver i vores team i aktieanalysen sammen med nogle af de bedste analytikere i Danmark, og du vil på ad hoc basis assistere resten af Markets operationen. Samtidig bliver du en del af vores globale SEB Markets organisation med 450 medarbejdere og kontorer i de fire nordiske hovedstæder samt London, New York, Hong Kong, Singapore, Shanghai og Frankfurt.

Dine opgaver

Gennem dine arbejdsopgaver som student får du indblik i, hvordan vi udarbejder analyser af de største virksomheder i Danmark til rådgivning af professionelle investorer.

Dine arbejdsopgaver bliver blandt andet at:

  • levere bidrag til udarbejdelsen af værdiansættelser og finansielle analyser
  • foretage informationsindsamling og bearbejdning relateret til virksomheds-, industri- og finansielle markedsanalyser
  • være med til at udarbejde præsentationsmateriale
  • deltage i virksomhedspræsentationer.

Din profil

Du er studerende med stor interesse for analyse og værdiansættelse. Vi forestiller os, at du læser på en videregående uddannelse inden for økonomi eller finansiering, f.eks. HA, IB eller Polit, ideelt på 2 eller 3 år af din bachelor med planer om at læse videre på overbygningen, og er blandt de bedste på din årgang. Du taler og skriver flydende engelsk og dansk og er rutineret bruger af MS-Officepakken.

Vi lægger desuden vægt på, at du:

  • brænder for at arbejde med aktieanalyse og værdiansættelse
  • har et stort drive, har lyst til at bidrage og er villig til yde en ekstra indsats, når situationen kræver det
  • har en god talforståelse og har stærke analytiske og kommunikative evner
  • arbejder struktureret, og at du i opgaveløsningen har fokus på kvalitet, detaljer og deadlines.

Vi tilbyder

Et attraktivt læringsmiljø med en stejl indlæringskurve, og som er målrettet talentfulde studerende, der ønsker at kvalificere sig til en karriere indenfor Banking. Sammen med dig har vi fokus på både din faglige og personlige udvikling. Din gennemsnitlige arbejdsuge er på ca. 20 timer, og du deltager selv i planlægningen af arbejdstiden. Vi er fleksible i forbindelse med eksamensperioder. Du bliver en del af et professionelt internationalt miljø med kompetente og dedikerede kolleger.

Sådan søger duDu er velkommen til at kontakte Frederik Mølbak på tlf. nr. 28 72 84 89, hvis du vil høre mere om stillingen. Vi glæder os til at modtage din ansøgning, CV og eksamenskarakterer via knappen ”Ansøg” senest d. 26. februar 2018. Vi holder løbende samtaler, så send gerne din ansøgning hurtigst muligt.

Om SEBSEB er en ledende nordisk finansiel koncern. Som relationsbank tilbyder SEB i Sverige og de baltiske lande finansiel rådgivning og et bredt udbud af andre finansielle tjenester. I Danmark, Finland, Norge og Tyskland har SEB stærkt fokus på corporate og investment banking, ud fra et fuldservice koncept til erhvervsvirksomheder og institutionelle kunder. Virksomhedens internationale karakter afspejles i, at SEB er repræsenteret i over 20 lande verden over. Den 30. juni 2017 udgjorde koncernens balance 2.777 milliarder SEK og kapital under forvaltning 1.835 milliarder SEK. Koncernen har cirka 15.000 ansatte, hvoraf cirka 650 er ansat i Danmark.

Læs mere om SEB Danmark på www.seb.dk og om SEB koncernen på www.sebgroup.com

Husk at nævne, at du har set jobbet på Altandetlige.dk

Virksomhed

SEB

Geografi

København

Ansøgningsfrist

26 februar 2018

Søg jobbet

Søg jobbet online