Bemærk at ansøgningsfristen på dette job er overskredet

Internship hos Rambøll Management Consulting - Social & Economic Impacts (Ørestad)

Rambøll Management Consulting

Internship i afdelingen Social & Economic Impacts - Infrastructure & Society (Ørestad)

Drømmer du om at skabe langsigtede, bæredygtige løsninger for vores samfund gennem projekter inden for bl.a. miljø- og energiområdet samt strategisk byudvikling? Kunne du tænke dig et unikt indblik og en masse praktisk erfaring hos et af Nordeuropas førende konsulenthuse? Og vil du være en del af en stor international organisation, som sætter samarbejde på tværs af fagligheder i højsædet? Så skal du måske være vores nye kollega. Lige nu søger vi praktikanter med en interesse i bæredygtig udvikling af samfundet til vores afdeling Social & Economic Impacts i København og Aarhus.

Dine ansvarsområder
Som praktikant i Social & Economic Impacts får du et dybdegående indblik i livet som konsulent. Du vil indgå i et team bestående af erfarne konsulenter, hvor du primært vil komme til at beskæftige dig med analyser inden for Rambølls tekniske domæner, herunder miljø-, energi-, vand- og transportområdet samt strategisk by- og erhvervsudvikling. Du vil også have mulighed for at arbejde med andre områder afhængigt af din interesse.

Du vil typisk komme til at arbejde med følgende typer af opgaver:

  • Samfundsøkonomiske analyser og vurderinger af større offentlige projekter eller policy-tiltag
  • Lokal- og regionaløkonomiske analyser
  • Policy-analyser
  • Evalueringer

Vi lægger stor vægt på, at du får opgaver, der interesserer og udvikler dig, samt at dine opgaver er varierende gennem forløbet med løbende mulighed for et større selvstændigt ansvar. Du vil blive tilknyttet en erfaren konsulent som mentor, der sammen med dig kontinuerligt vil følge op på din læringsproces gennem dit ophold.

Dig og dine kompetencer
Vi søger praktikanter, der brænder for at gøre en forskel og ser sig selv gøre karriere inden for konsulentbranchen. Derudover skal du have stærke analytiske evner samt erfaring med enten kvantitative og/eller kvalitative metoder og kunne lide at arbejde under højt tempo og med mange forskelligartede arbejdsopgaver.

  • Du er kandidatstuderende på en relevant videregående uddannelse (f.eks. cand.polit, cand.scient.oecon., cand.scient.pol., cand.merc.pol. eller lignende) og er ambitiøs og målrettet
  • Du har mod på at tage ansvar, kan arbejde selvstændigt og være proaktiv
  • Du er kommunikativ dygtig og kan skrive og tale flydende på både dansk og engelsk

Når vi gennemgår ansøgernes profiler, lægger vi vægt på både personlighed, faglige resultater, erfaringer samt din motivation for at søge stillingen.

Bliv en del af Social & Economic Impact
Vi er Nordens absolut førende evalueringsmiljø i kombination med en unik forståelse for velfærdsområder og politiske initiativer i den offentlige sektor. Afdelingen leverer ydelser, der løfter beslutningsprocesser, kvalitet og effektivitet i den offentlige sektor, herunder evidensbaseret rådgivning. Her anses viden som en katalysator for forandring. Vores vision er klar: “with evidence based policy design, implementation and evaluation we assist clients in creating outcomes hereby realising the highest social and economic impacts in society”. I afdelingen er vi ca. 140 medarbejdere inkl. praktikanter og studentermedhjælpere, og du vil indgå i et eller flere teams.

Perioden løber fra 3. september 2018 til og med 31. januar 2019 eller efter nærmere aftale. Som udtryk for påskønnelse af det arbejde, du lægger, er der mulighed for at få en erkendtlighed ved siden af din SU i overensstemmelse med SU-loven på området. Der er tale om et fuldtidsforløb, men vi tilbyder stor fleksibilitet i forhold til arbejdets tilrettelæggelse, således at det evt. er muligt at følge et fag ved siden af dit internship.

Rambøll Management Consulting er et globalt førende konsulenthus, der leverer integrerede bæredygtige løsninger - shaping today and tomorrow. Vi er anerkendte og troværdige rådgivere, både inden for den private og den offentlige sektor, og vi hjælper og vejleder bl.a. vores klienter i forbindelse med transformerende trends i en konstant omskiftelig verden, herunder digitalisering, mobilitet, leveforhold, klimaforandringer og bæredygtighed. Vores mission er at skabe bæredygtige samfund, hvor mennesker og naturen kan trives.

At være en konsulent hos Rambøll Management Consulting er ensbetydende med at være en del af en people organisation. Vores medarbejdere er vores styrke, og vi har en særdeles professionel kultur drevet af inspirerende ledere og enestående karrieremuligheder.

Interesseret?
Har du spørgsmål til stillingen, er du meget velkommen til at kontakte konsulent Johan Winberg på jowin@ramboll.com eller telefon +45 5161 2327.

Ønsker du at søge stillingen, så send din ansøgning samt CV og karakterudskrift mv. via linket nedenfor. Ansøgningsfristen er den 5. marts 2018. Vi holder løbende samtaler, så send gerne din ansøgning hurtigst muligt.

Ansøg inden 2018-03-05 
Arbejdssted Copenhagen, Ørestad

Husk at nævne, at du har set jobbet på Altandetlige.dk

Virksomhed

Rambøll Management Consulting

Geografi

Ørestad

Ansøgningsfrist

05 marts 2018

Søg jobbet

Jowin@Ramboll.com