Bemærk at ansøgningsfristen på dette job er overskredet

PFA Asset Management Strategi og Eksterne Produkter søger student

PFA Asset Management

Student i PFA Asset Management Strategi & Eksterne Produkter

Er du ambitiøs, analytisk og matematisk stærk og besidder du en stor interesse for sammenhængen mellem den realøkonomiske udvikling og de finansielle markeder? Er du blandt de bedste på din årgang? Så er en studentermedhjælper stilling i PFA Asset Managements Strategi og Eksterne Produkter afdeling måske noget for dig.

Dine opgaver

Som studentermedhjælper i Strategi og Eksterne Produkter vil du blive en del af et dynamisk team på 5 medarbejdere, som understøtter forvaltningen af over 460 mia. kr. I afdelingen står vi bl.a. for den strategiske makroanalyse og eksterne kommunikation herom, aktivsammensætning i blandede investeringsprodukter og konkurrentovervågning. Dine primære ansvarsområder bliver at assistere strateger, specialister og porteføljemanagere i det daglige arbejde, herunder at bidrage til løbende afkastbegninger og rapportering, vedligeholdelse og videreudvikling af modeller og analyseværktøjer, samt analyser af porteføljesammensætning. Du skal dog også regne med mere rutineprægede opgaver såsom opdatering af databaser, udfærdigelse af præsentationer samt øvrige ad hoc opgaver.

Dine kvalifikationer

Du er analytisk orienteret, matematisk stærk, initiativrig og har stor interesse for de finansielle markeder. Du har gennem dit studie skiftet bekendtskab med finansiel teori og makroøkonomi, og trives med at omsætte teori til praksis. Du er opmærksom omkring detaljer, men formår samtidig at formidle komplekse problemstillinger og data på en let tilgængelig måde. Du er stærk i MS Office og har evt. erfaring med dataudbydere som Macrobond eller Bloomberg. 

Du er færdig med andet eller tredje år på bachelordelen af en længerevarende uddannelse, så som Cand.Polit., Cand.Merc. eller Cand.Oecon. Dine karakterer ligger blandt de bedste på din årgang.

Vi tilbyder

Du bliver del af et inspirerende og udfordrende arbejdsmiljø med rig mulighed for løbende at opbygge og vedligeholde din faglige kompetence. Vi forventer, at du har mulighed for at arbejde ca. 20 timer om ugen. I PFA lever vi af at veksle viden til værdi for vores kunder – derfor vil du møde god ledelse og fokus på udvikling af dine kompetencer. Læs mere her om at arbejde i PFA.

Interesseret?

Vil du vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte Rasmus Pilegaard (rpi@pfa.dk) på 21 53 78 61 eller Thomas Ho Pedersen (tpe@pfa.dk) på 51 89 94 59. Send din ansøgning og CV via linket nederst på siden seneste 23. februar 2018.


Husk at nævne, at du har set jobbet på Altandetlige.dk

Virksomhed

PFA Asset Management

Geografi

København Ø

Ansøgningsfrist

23 februar 2018

Søg jobbet

Rasmus Pilegaard (rpi@pfa.dk), Mobil: 21537861