Bemærk at ansøgningsfristen på dette job er overskredet

Studentermedhjælp til området for penge-, bank- og nationalregnskabsstatistik

Danmarks Nationalbank

Har du lyst til at arbejde med data og it og blive en bedre økonom?

Jobbet

Er i afdelingen Finansiel Statistik, der udarbejder, analyserer og formidler en bred vifte af statistikker på det finansielle område. Du vil blive tilknyttet sektionen for penge-, bank- og nationalregnskabsstatistik. I samarbejde med afdelingens økonomer vil du bidrage til den løbende offentliggørelse af statistikker og vores arbejde med at kvalitetssikre og udbygge statistikområderne. Dine opgaver vil også omfatte dialog med de finansielle institutioner, der leverer statistik input til os samt nationale og internationale samarbejdspartnere.

Vi tilbyder

Et udfordrende studierelevant job i et godt arbejdsmiljø, hvor vi lægger vægt på samarbejde med højt til loftet. Du får mulighed for at udvikle dig personligt og fagligt, bl.a. med mulighed for at deltage i relevante kurser som supplement til oplæring i afdelingen. Arbejdstiden er som udgangspunkt 15 timer per uge med mulighed for fleksibel tilrettelæggelse inden for arbejdsopgavernes rammer, og vi tager selvfølgelig hensyn til eksamener.

Din profil

Som studentermedhjælp i Finansiel Statistik er du engageret og trives godt med frihed under ansvar. Du kommer både til at løse opgaver i samarbejde med dine kolleger og på egen hånd. Du er analytisk fokuseret og har lyst til at arbejde effektivt med data og it. Du har bestået andet år på en relevant uddannelse (HA(mat.), polit. (scient.)oecon. eller lignende) med et godt resultat.

Vil du vide mere?

Har du spørgsmål til jobbet, er du velkommen til at kontakte Anna Dahl Nielsen, Economist, tlf. 3363 6817 (adni@nationalbanken.dk) eller Tue Mathiasen, chef for penge-, bank- og nationalregnskabsstatistik, tlf. 3363 6802 (tmm@nationalbanken.dk). Oplysninger om ansættelsesvilkår kan fås hos HR partner Dorte Kvisgaard tlf. 3363 6511.

Ansøgning

Vi vil gerne have din ansøgning med relevante eksamenspapirer senest 27. februar.

Husk at nævne, at du har set jobbet på Altandetlige.dk

Virksomhed

Danmarks Nationalbank

Geografi

København K

Ansøgningsfrist

27 februar 2018

Søg jobbet

Søg jobbet online