Bemærk at ansøgningsfristen på dette job er overskredet

Studentermedhjælper med flair for data

Danske Bank

Brænder du for at udvikle dine datakompetencer? Og har du puslet med tanken om at skabe en karriere i den finansielle sektor for at få dine evner inden for matematik og økonomi bedst muligt i spil? Så vil denne mulighed som Studentermedhjælper give dig et godt fundament for en videre karriere hos os!

Du bliver en del af vores team Group Financial Data, Operation i Lyngby. Sammen med otte kolleger har du ansvar for import og kontrol af referencedata og markedsinformationer. Det omfatter blandt andet, at der arbejdes i porteføljesystemet SimCorp Dimension, men også i bankens øvrige systemer som anvendes til denne type af data.

Dagligdagen i vores team er præget af høj faglighed, men en uformel og udadvendt tone. Det er vigtigt, at du trives i et bredt netværk af kolleger og samarbejdspartnere og formår at agere professionelt, når der skal kommunikeres og leveres til vores kollegaer ude i organisation.

Vækker arbejdet med værdipapirer din interesse?
Du kommer til at arbejde med on-boarding og validering af værdipapirer og markedspriser som udgør fundamentet i handel med finansielle instrumenter på Danske Banks platforme. Disse data anvendes blandt andet i beslutningsgrundlaget for vores investeringsforeninger, til kunderapportering og af vores Portefølje Managers. De daglige opgaver løser du primært i SimCorp Dimension med udtræk via SAS og med brug af kilder som fx Bloomberg og Reuters. Det overordnede mål er at sikre 100 procent korrekt opdatering af stamdata og priser for Danske Banks kunders beholdninger.

Du bliver en vigtig nøglespiller hos os i denne sammenhæng, fordi dit datadrevne mind-set hjælper os med til at optimere processer og fordi du med din gradvist større og større indsigt i vores område kan oparbejde specialistviden inden for finansielle instrumenter.

Stærk til tal og store datamængder
Du er i gang med en videregående uddannelse med fokus på økonomi eller matematik og har kendskab til de finansielle markeder og forskellige typer af instrumenter som handles på disse. Du er god til at gå i detaljer med komplekse problemstillinger og måske kender du til SAS og SQL-udtræk.
Du evner at jonglere med store datamængder og på samme tid udvikle de processer og værktøjer, du bruger. Du er nysgerrig efter at forstå detaljerne og en stærk ”afsluttertype”.

Vi glæder os til at høre fra dig!
Hvis du synes denne mulighed passer godt til de ønsker du har for fremtiden, må du endelig søge snarest muligt via vores onlineportal. Vedhæft gerne dit CV og et par ord om, hvad der gør, at du finder dig kvalificeret til jobbet.

Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte Teamleder, Søren Granlund Clausen på telefon 4513 9088 – eller via mail srcl@danskebank.dk
Send ansøgning og CV online senest den 01-04-2018.
Danske Bank er en stærk nordisk universalbank med et internationalt netværk. Vores vision er at blive anerkendt som den mest betroede finansielle partner. Danske Bank har hovedsæde i København og har 18.000 medarbejdere fordelt på 16 lande.

Husk at nævne, at du har set jobbet på Altandetlige.dk

Virksomhed

Danske Bank

Geografi

Lyngby

Ansøgningsfrist

01 april 2018

Søg jobbet

Søg jobbet online