Bemærk at ansøgningsfristen på dette job er overskredet

Studentermedhjælpere søges til salg og rådgivning inden for Dansk Industris faglige netværk

Dansk Industri

Netværk er en højt prioriteret medlemsservice blandt DI's medlemsvirksomheder. DI ønsker at være sine medlemmernes foretrukne netværksudbyder. I vores bestræbelser på at imødekomme

medlemsvirksomhedernes efterspørgsel efter en bred palette af kompetente netværksgrupper, søger vi en selvstændig studentermedhjælper med et stort drive og overblik.

Om jobbetDin arbejdsopgave består i at gennemføre gode og kvalificerede samtaler og tilbyde DI's mange medlemsvirksomheder relevante netværksmuligheder inden for forskellige fagområder. Profilerne du skal i dialog med, finder du gennem leadgenerering i forskellige databaser, hvorefter du opretter dem i vores CRM system. Dialogen med de potentielle netværksmedlemmer foregår over telefonen.

I samarbejde med dine kollegaer sikre du, at DI's netværksgrupper er udbytterige for vores medlemmer. Dette gøres gennem grundig research og behovsafdækning, så du sørger for at medlemmerne bliver matchet med den rigtige netværksgruppe. Du vil have et tæt samarbejde med

netværksgruppernes mødeledere, så både de og du har de bedste forudsætninger for at vi afholder udbytterige netværksmøder.

Om dig
Du er god til at have samtaler, interesserer dig for dansk erhvervsliv og motiveres af højt tempo, konkrete mål og at skabe resultater. Måske har du erfaring med salg over telefonen af komplekse produkter.

Andre kendetegn kunne være:

  • du skal have et stort drive
  • trives med faste rammer
  • struktureret
  • detaljeorienteret
  • velformuleret og abstrakt så du midt i en samtale kan ændre spor og se nye muligheder
  • professionel og faglig stolt
  • at du kan arbejde 15 timer om ugen.

Om os
Netværksteamet er et dynamisk og spændende team bestående af fem konsulenter og tre studenter. Vi er en del af DI's afdeling for Ledelsesudvikling og Produktivitet, der udbyder netværk, kurser og konferencer til DI's medlemsvirksomheder.

Interesseret?
Har du spørgsmål til jobbet, kan du kontakte fagleder Thomas Høgh Henriksen på 2383 9613

Du sender din motiverede ansøgning og CV via ansøgningslinket senest 15. marts. Ansættelses start er 1. april eller snarest herefter.  Samtaler afholdes løbende.


Husk at nævne, at du har set jobbet på Altandetlige.dk

Virksomhed

Dansk Industri

Geografi

København

Ansøgningsfrist

01 april 2018

Søg jobbet

Søg jobbet online