Bemærk at ansøgningsfristen på dette job er overskredet

Student til administration og medlemsservice

Danske Fysioterapeuter

 • Interesserer du dig for fagbevægelsen og dens arbejde?

 • Er du serviceminded, selvstændig og struktureret?

 • Er du effektiv og god til at arbejde med deadlines?

Og har du lyst til at arbejde i en dynamisk organisation med en uformel omgangstone, hvor der lægges vægt på sparring og dialog? Så er denne stilling i Danske Fysioterapeuters sekretariat i København lige noget for dig.

Stillingen er placeret i afdelingen Løn & Ansættelse, som varetager løn- og ansættelsesvilkår for samtlige ansatte medlemmer af Danske Fysioterapeuter.


Jobbet

Vi er i daglig kontakt med mange medlemmer og ikke mindst med vores tillidsrepræsentanter, som er vores forlængede arm ud til arbejdspladserne.

Du bliver et vigtigt led i denne kontakt og skal bl.a. registrere nye tillidsrepræsentanter og bidrage til svar på deres henvendelser. Du kommer også til at:

 • Opdatere vores medlemssystem

 • Lægge indhold på vores hjemmeside

 • Kontere fakturaer

 • Arkivere lønaftaler

Ud over de faste opgaver vil der være mulighed for at finde opgaver inden for emner, som interesserer dig. Det kunne f.eks. være ansættelsesret og arbejdsmarkedsforhold eller kommunikation.


Profil

Du har gennemført første år på en videregående uddannelse inden for jura, samfundsvidenskab eller kommunikation og navigerer sikkert i størstedelen af Office-pakken. Som person er du:

 • Serviceminded med stort S

 • Grundig, detaljeorienteret OG effektiv

 • Empatisk og velformuleret både mundtligt og skriftligt

 • Fleksibel og god til at multitaske


Vi tilbyder

Et job med stor mulighed for medindflydelse og i konstant udvikling. Arbejdstiden er ca. 10 timer om ugen og ligger i udgangspunktet på hverdage mellem kl. 9 og 16. Vi er fleksible i forhold til dit studie og forventer det samme af dig i særligt travle perioder. Lønnen er 119,44 kr. i timen + 10 % pension. Hertil kommer feriepenge og frokostpausen, som vi betaler. Du kan også vælge at få pensionen udbetalt som løn. I så fald bliver lønnen 131,38 kr. i timen.


Vil du vide mere?

Ønsker du at høre nærmere om jobbet, er du meget velkommen til at kontakte forhandlings- og arbejdsmarkedschef Nicolai Robinson på tlf. 28 43 42 17.


Søg jobbet

Send din ansøgning vedlagt CV og https://fysio.dk/eksamensbeviser til job2@fysio.dk senest torsdag den 22. marts 2018 men gerne før. Vi holder ansættelsessamtaler løbende, og der er tiltrædelse snarest muligt.

Danske Fysioterapeuter varetager som fag- og brancheforening de fagpolitiske, økonomiske og faglige interesser for 15.000 fysioterapeuter, både offentligt ansatte, selvstændige og praktiserende. Du kan læse mere om vores organisation og mission på fysio.dk. Vi er ca. 70 medarbejdere i sekretariatet i København, plus en valgt formand og fem regionsformænd, der arbejder på fuld tid.

Husk at nævne, at du har set jobbet på Altandetlige.dk

Virksomhed

Danske Fysioterapeuter

Geografi

København S

Ansøgningsfrist

22 marts 2018

Søg jobbet

job2@fysio.dk