Bemærk at ansøgningsfristen på dette job er overskredet

Student til kompleks databehandling og fakturering i Statens It

Statens It

Ønsker du at få erfaring med databehandling, økonomistyring og aktivitetsbaseret afregning på it-området?

Vores dygtige student er lige blevet fastansat, og derfor søger vi en talstærk, struktureret og analytisk student til vores enhed for kundefakturering.

Du skal have mod på spændende og udfordrende opgaver i en hverdag præget af stor selvstændighed og lyst til at tilegne dig praktisk og studierelevant erfaring med databehandling og aktivitetsbaseret kundefakturering.

Om stillingen
Sammen med dine gode kolleger driver du vores kundefakturering, som er i løbende forandring i takt med, at vi udbyder nye services, får nye kunder og der opstår nye behov for data hos kunderne.

Du skal blandt andet arbejde med:
• databehandling af store datasæt
• rapportering i forbindelse med fakturering af kunderne
• formidling af komplekse data
• ad hoc-opgaver i teamet

Stillingen har et klart udviklingsmæssigt perspektiv og vil byde på faglige og personlige udfordringer i en statslig styrelse og en større it-virksomhed i vækst. Kendskab til it er ikke en forudsætning.

Vi forventer
Du er studerende på en lang videregående uddannelse. Din studieretning er ikke afgørende, men det kan fx være økonomi, matematik, it eller statskundskab.

Du er den helt rigtige til jobbet, hvis:

• Du har drivkraft og gå-på-mod, og du går selvstændigt til opgaverne med godt humør
• Du er systematisk, struktureret og analytisk i din tilgang
• Du har flair for tal og er avanceret bruger af Excel (eller har mod på at blive det)
• Du trives med faste driftsopgaver, men vil også gerne deltage i mere udviklingsprægede opgaver
• Du stiller høje krav til kvaliteten af eget arbejde og leverer resultater af høj standard

Du kommer til at indgå på lige fod med de øvrige medarbejdere i teamet, og du får bred kontakt til husets øvrige områder.

Om os
Statens It er en styrelse i Finansministeriet, som driver it-drift for 12 ministerområder og deres ca. 17.000 brugere. I modsætning til mange andre styrelser har vi ikke en fast bevilling på finansloven. Vi får i stedet vores indtægter ved at afregne kunderne på baggrund af deres faktiske forbrug af Statens It’s services, og det er det, dit arbejde koncentrerer sig om.

Du vil blive en del af Team Forretningsunderstøttelse, der ud over kundeafregning også arbejder med indtægtsbudgettering, prisberegninger, rapportering på KPI’er, udarbejdelse af businesscases for nye kunder, udvikling af nye services samt intern og ekstern kommunikation.

Vi kan tilbyde at blive en del af et team med drive, faglig sparring og godt humør, og som hele tiden stræber efter at udvikle området, så vores service over for kunderne og huset bliver endnu bedre.

Ansættelsesvilkår
Arbejdstiden vil gennemsnitligt være 15 timer om ugen. Vi forventer, at du er fleksibel og i perioder vil have mulighed for at arbejde mere, samtidig med at arbejdstiden tilrettelægges under hensyntagen til din undervisning og eksaminer. Du ansættes som timelønnet studentermedhjælper i henhold til organisationsaftalen for kontorfunktionærer.

Det er en forudsætning for ansættelsen, at du er aktiv studerende, kan dokumentere at være indskrevet ved en højere læreanstalt, og at du kan opnå sikkerhedsgodkendelse via PET-graden FORTROLIGT.

Yderligere oplysninger
Hvis du vil vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte teamleder Lene Stampe på 20667834 eller Lene.stampe@statens-it.dk.

Ansøgning
Din ansøgning med CV, eksamenspapirer og eventuelle bilag sendes via statens e-rekrutteringssystem www.statens-it.dk senest den 22. maj 2018.

Statens It opfordrer alle interesserede uanset alder, køn, religion eller etnisk tilhørsforhold til at søge stillingen.


Husk at nævne, at du har set jobbet på Altandetlige.dk

Virksomhed

Statens It

Geografi

Ballerup

Ansøgningsfrist

22 maj 2018

Søg jobbet

www.statens-it.dk