Bemærk at ansøgningsfristen på dette job er overskredet

Studentermedhjælpere til Virksomhedsservice

Danmarks Nationalbank

Vil du som en af studentermedhjælperne i Virksomhedsservice være med til at optimere processer i Nationalbanken, så vi kan medvirke til at sikre Danmark en robust økonomi?

Jobbet
Virksomhedsservice er en central partner for resten af bankens afdelinger og bidrager til innovation og udvikling. Afdelingen har ca. 150 medarbejdere fordelt i forskellige sektioner som Facility Management, Strategi og Økonomi, Regnskab, HR, Jura, Risikostyring og Sikkerhed samt IT. Vi har fordelt på 15 eller 18,5 time pr. uge brug for din hjælp til at få løst følgende opgaver:

 • Assistere projektleder på Nationalbankens strategisk vigtigste it-projekt
 • Vedligeholde og systematisere processer/kontrakter/serviceaftaler i Excel
 • Gennemgå processer og hjælpe med benchmark heraf
 • Fakturabehandling
 • Ledelsesrapportering i Excel
 • Opstilling af oversigt over projekter
 • Opdatering og kontrol af data i aktivitetsregistreringssystem
 • Databearbejdning og præsentation i Excel og PowerPoint vedr. opgaver relateret til operationel risikostyring
 • Løbende ad hoc opgaver i form af udvikling og vedligehold af Excel makroer / programmering (VBA / SQL)
 • Udarbejdelse af statistikker samt analysere medieomtaler
 • Mødebooking og modtagelse af gæster
 • Udsende materiale og skabe overblik over henvendelser
 • Printe, kopiere og arkivere
Vi tilbyder

Du bliver en del af en unik arbejdsplads, hvor høj faglighed er i fokus i alt, hvad vi foretager os. Vi har en uformel og venlig omgangstone. Vi lægger vægt på samarbejde, at løfte i flok og har konstant fokus på at forbedre os. Du bliver en del af Nationalbankens studentergruppe, som mødes og netværker på tværs af de forskellige afdelinger. Studenterteamet i Virksomhedsservice kommer i høj grad til selv at sætte præg på koordinering og udførelse af opgaverne. Fordi I er et team, der supplerer hinanden, bliver opgaverne afvekslende. Du kommer til at møde mange forskellige kolleger og bliver en del af en social og sund arbejdsplads.  En af vore nye medarbejdere vil få mulighed for at stifte bekendtskab med operationel risikostyring.

Din profil
Din uddannelsesbaggrund kunne være en kandidatuddannelse til cand.merc. eller cand.polit. eller mindst 2. års bachelor på CBS eller KU. Til nogle opgaver vil vi værdsætte forretningsforståelse inden for det finansielle område (herunder bankområde) kombineret med en god it-forståelse. De fleste opgaver kræver særlig gode Excel kundskaber, og til nogle opgaver vil det være en fordel at have god erfaring med Power Point. I vores team af studenter har du fokus på samarbejde og evne til at løfte i flok og kan bringe dine kompetencer i spil på de opgaver, hvor det giver mest mening. Vi værdsætter energi og proaktiv adfærd, hvor du selv er opsøgende i forhold til opgaver og tænker i forbedrede løsninger og optimering.

Vil du vide mere
Har du spørgsmål til stillingerne, ansættelsesvilkår eller banken som arbejdsplads, er du velkommen til at kontakte HR partner Jens Erik Larsen på 3363 6502 eller jel@nationalbanken.dk.

Ansøgning
Send din ansøgning og CV sammen med relevante papirer senest 21. maj 2018. Vi glæder os til at høre fra dig.

Husk at nævne, at du har set jobbet på Altandetlige.dk

Virksomhed

Danmarks Nationalbank

Geografi

København

Ansøgningsfrist

21 maj 2018

Søg jobbet

Søg jobbet online