Bemærk at ansøgningsfristen på dette job er overskredet

Analytisk og kommunikationsstærk student med interesse for offentlig-privat samarbejde

Dansk Industri

DI søger en dygtig stud.scient.pol., stud.polit. eller lignende med en skarp pen, politisk tæft og god analytisk sans. Du skal som minimum have afsluttet tredje semester.

Om jobbet

Dine primære arbejdsopgaver er følgende:

  • Udarbejde cases, debatindlæg, pressemeddelelser, analyser og politiske oplæg til politikere, presse, medlemsvirksomheder og interne udvalg for at synliggøre værdien af offentlig-privat samarbejde.

  • Lave beregninger, der underbygger analyser og pressehistorier.
  • Foretage medieovervågning og registrere ny forskning om offentlig-privat samarbejde.

Den gennemsnitlige arbejdstid er ca. 15 timer om ugen, men med fleksibel tilrettelæggelse i forbindelse med eksamener og andre spidsbelastningsperioder. Tiltrædelse er senest primo august.

Vi bor i Industriens Hus på Rådhuspladsen i København.

Om dig

Du er en dygtig kommunikator, der kan formidle faglige problemstillinger i et levende sprog. Desuden skal du have en god analytisk sans, og være en rutineret bruger af Excel. Derudover forventes det, at du er selvstændig og grundig, og at det falder dig naturligt at kvalitetssikre data og analyser. Dine bidrag skal bruges i politiske og pressemæssige sammenhænge. Derfor er det vigtigt, at du har interesse og forståelse for erhvervspolitiske problemstillinger.

Vi tilbyder

Et job med spændende udviklingsmuligheder og problemstillinger i et professionelt miljø. Du får mulighed for at arbejde med aktuelle politiske og analytiske spørgsmål, der giver indsigt i arbejdsområder i en erhvervsorganisation. Vi er en tværgående enhed, der koordinerer indsatser for branchefællesskaber og politiske enheder i DI’s organisation, så der er gode muligheder for at få erfaring med DI’s forskellige typer af arbejdsopgaver.

Om os

Afdelingen består af en chef, tre konsulenter og to studenter, hvor dette opslag vedrører den ene studenterstilling. Arbejdsformen bygger på frihed under ansvar, og der er god plads til at præge dine arbejdsopgaver. Desuden er vi en uhøjtidelig afdeling kendetegnet ved humor og god stemning i en travl hverdag.

Du kan læse mere om vores fokusområder på https://www.danskindustri.dk/offentlig-privatsamarbejde/.

Interesseret?

Hvis du har spørgsmål til jobbet, er du velkommen til at kontakte konsulent Peter Beyer Østergaard på 60 13 47 08.

Ansøgning, karakterudskrift og CV sender du via ansøgningslinket senest den 30. maj. Samtalerne vil blive afholdt umiddelbart efter.


Husk at nævne, at du har set jobbet på Altandetlige.dk

Virksomhed

Dansk Industri

Geografi

København V

Ansøgningsfrist

30 maj 2018

Søg jobbet

Søg jobbet online