Bemærk at ansøgningsfristen på dette job er overskredet

Studentermedhjælper til Virksomhedsanalyse, København

Nykredit

Har du interesse for regnskabsanalyse, og kunne du tænke dig at få et godt springbræt til din videre karriere med vægt på regnskabsanalyse efter din studietid?

Dit kommende job
Dine arbejdsopgaver inkluderer i første omgang oprettelse af sager, kontrol af materiale, reformulering af regnskaber og udarbejdelse af grupperegnskaber. Senere kan analyser på mindre og mellemstore virksomheder indgå i opgaverne. Din udvikling afhænger af din egen indsats, men vi hjælper dig med oplæring fra både erfarne studenter og vores analytikere. 
   
Din erfaring
Du er ved at færdiggøre din HA-almen og vil herefter påbegynde din kandidatuddannelse på cand.merc. I dit studie skal indgå regnskabsfag. Du har gode IT kundskaber, specielt inden for Office-pakken. Du er hurtig til at sætte dig ind i komplekse problemstillinger, arbejder struktureret og kan videreformidle løsninger på en forståelig måde, og sammen kan vi skabe de bedste resultater for Nykredit.
 
Du kommer til at arbejde tæt sammen med de andre studerende, så det er vigtigt, at du er god til at samarbejde. Du er løbende i dialog med vores kunder og kolleger på centrene, og vi forventer derfor, at du er god til at kommunikere– både mundtligt og skriftligt. Vi sætter pris på godt humør og en fleksibel indstilling.
 
Arbejdstiden er op til 15 timer om ugen med mulighed for fleksibilitet i eksamensperioder. 
 
Din nye arbejdsplads
Virksomhedsanalyse er en afdeling i Kredit, der bl.a. har ansvar for rating af Nykredits kunder. Virksomhedsanalyse har desuden ansvaret for at udføre komplekse virksomhedsanalyser på større erhvervs- og landbrugskunder. Analyserne indgår i kreditvurderingen, og har derfor en kreditrisikomæssig vinkel. Vi er et uformelt, ungt og velfungerende team i et stærkt fagligt miljø. Vi har stort fokus på sparring samt faglig og personlig udvikling. Udover de relationer, som dine arbejdsopgaver automatisk giver dig, bliver du en del af Nykredits studenternetværk på ca. 550 studerende. 
   
Er du interesseret?
Søg jobbet online. Har du spørgsmål til stillingen eller Nykredit som virksomhed og arbejdsplads, kontakt senioranalytiker Brian Thorngaard Christensen, 44 55 23 85.
   
Husk at vedlægge ansøgning, CV og eksamenskarakterer.
   
Vi indkalder løbende til samtaler.


Husk at nævne, at du har set jobbet på Altandetlige.dk

Virksomhed

Nykredit

Geografi

København

Ansøgningsfrist

23 maj 2018

Søg jobbet

Søg jobbet online