Bemærk at ansøgningsfristen på dette job er overskredet

Analytisk og talstærk student med interesse for offentlig-privat samarbejde

Dansk Industri, DI

DI søger en dygtig stud. polit., stud.oecon. eller lignende, der minimum
har afsluttet tredje semester

Om jobbet

Dine primære arbejdsopgaver:

  • Udarbejde analyser og håndtere data om offentlig-privat samarbejde, konkurrenceudsættelse mv.
  • Udarbejde notater til politikere, presse, medlemmer samt interne udvalg.
  • Evt. udarbejde politiske oplæg om nye måder at inddrage private virksomheder i løsningen af offentlige opgaver.

Den gennemsnitlige ugentlige arbejdstid er omkring 15 timer med fleksibel tilrettelæggelse i forbindelse med eksamener og andre spidsbelastningsperioder. Tiltrædelse er senest primo august 2018.

Vi bor i Industriens Hus på Rådhuspladsen i København.

Om dig

Du har gode evner inden for databehandling og statistisk analyse, og du kan bearbejde datamateriale til relevante analyser, der skal bruges i politiske og pressemæssige sammenhænge. Derfor forventer vi, at du er selvstændig og grundig, og at det falder dig naturligt at kvalitetssikre data og analyser. Det er også vigtigt, at du kan formulere dig kort og klart i både skrift og tale. Dine bidrag skal bruges i politiske og pressemæssige sammenhænge, og det er derfor vigtigt, at du har interesse og forståelse for erhvervspolitiske problemstillinger.

Vi tilbyder

Et job med spændende udviklingsmuligheder og problemstillinger i et professionelt miljø. Du får mulighed for at arbejde med aktuelle politiske og analytiske spørgsmål, der giver indsigt i en erhvervsorganisations arbejdsområder.

Om os

Vi er en tværgående enhed, der koordinerer indsatser for både branchefællesskaber og politiske enheder i DI. Afdelingen består af en chef, tre konsulenter og to studenter. Arbejdsformen er præget af høj grad af frihed under ansvar med god plads til at præge, hvilke analyser der skal igangsættes. Desuden er vi en uhøjtidelig afdeling kendetegnet ved humor og god stemning i en travl hverdag.

Du kan læse mere om vores fokusområder på https://www.danskindustri.dk/offentlig-privatsamarbejde/.

Interesseret?Hvis du har spørgsmål til jobbet, er du velkommen til at kontakte konsulent Peter Beyer Østergaard på 60 13 47 08.

Ansøgning, karakterudskrift og CV sender du via ansøgningslinket senest søndag den 27. maj. Samtalerne vil blive afholdt umiddelbart efter.

Vi gør opmærksom på, at vi ikke modtager ansøgninger pr. mail.

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Vi hjælper Danmark med at vinde 

Som medarbejder i DI er du en del af Danmarks største erhvervs- og arbejdsgiverorganisation. I DI har vi en klar mission om, at danske virksomheder skal vinde. For når virksomheder i Danmark vinder, så vinder hele Danmark. 

I DI arbejder du sammen med omkring 550 kollegaer og vores mange eksterne samarbejdspartnere for at skabe de bedste vilkår for DI’s medlemmer – både i Danmark og internationalt. Du er med til at sikre, at vores virksomheders interesser er højt på dagsordenen hos politikere, myndigheder og andre institutioner. Og at virksomhederne får den bedste rådgivning, vejledning og støtte. 

Vi værner om vores troværdighed, for den er afgørende for, at vi kan varetage vores medlemmers interesser. DI har en stærk stemme, og du vil opleve, at der bliver lyttet, når vi repræsenterer DI rundt omkring i hele landet – ligesom du selv skal kunne lytte til vores medlemmer for at forstå deres behov. 

Vi tror på viden 
I DI er du omgivet af dygtige kollegaer. Vi har dyb respekt for viden, og vi tror på, at et højt fagligt niveau er helt afgørende for at nå vores mål. Derfor støtter vi dine muligheder for hele tiden at blive dygtigere og udvikle dig. 

Vi giver dig de bedste rammer for, at du kan udfolde og udvikle dine evner. Det sker blandt andet ved at du har indflydelse på egne arbejdsopgaver og ved at støtte en positiv kultur, hvor vi lægger vægt på at hjælpe hinanden. 
I Industriens Hus har du en arbejdsplads med topmoderne faciliteter, masser af liv og aktiviteter lige fra konferencer til udstillinger – og udsigt til både Tivoli og Rådhuspladsen. 

Læs mere om DI: di.dk/job 

Bemærk 
Vi sender altid en kvittering, når vi har modtaget din ansøgning, og vi sørger altid for, at alle ansøgere har hørt fra os, når en rekrutteringssag er afsluttet. 

Vi har desværre på det seneste oplevet, at mails sendt fra os er opfanget i ansøgerens spamfilter. Vi beder dig derfor tjekke dér, hvis du undrer dig over, at du ikke har hørt fra os. Du kan alternativt skrive til os på job@di.dk. 

Det er vigtigt, at du har en god oplevelse, når du søger job i DI, uanset hvor langt du når i processen.


Husk at nævne, at du har set jobbet på Altandetlige.dk

Virksomhed

Dansk Industri, DI

Geografi

København

Ansøgningsfrist

27 maj 2018

Søg jobbet

Søg jobbet online