Bemærk at ansøgningsfristen på dette job er overskredet

Brænder du for økonomisk analyse? Bliv student i DI

Dansk Industri

Brænder du for økonomiske analyser og økonomisk politik? Interesserer du dig for konjunkturerne i dansk og international økonomi? Så bliv studentermedhjælper i DI!

DI's enhed for økonomisk politik og analyse søger en studentermedhjælper til ansættelse snarest.

DI er Danmarks største erhvervsorganisation med over 10.000 medlemmer heriblandt nogle af de største virksomheder i Danmark. DI arbejder for, at Danmark skal være det land i verden, hvor det er bedst for virksomhederne at arbejde i og ud fra. For når virksomhederne i Danmark vinder, vinder hele Danmark.

Om os

I DI’s enhed for økonomisk politik og analyse følger vi på tætteste hold konjunkturudviklingen i dansk og international økonomi samt den økonomiske politik. Vi udarbejder vores egen prognose for udviklingen i dansk økonomi tre gange om året og DI’s eget bud på en 2025-plan. Derudover udarbejder vi tungere økonomiske analyser inden for eksport, produktivitet, investeringsstrømme, strukturpolitik, skat, økonomisk politik og generel erhvervspolitik.

Afdelingen består af 8 økonomer, 7 studenter og en chef. Vi sidder i åbent kontormiljø og har en meget uformel og humoristisk omgangstone, hvor dialog, faglig udvikling og samarbejde er i højsædet. Vi bor i Industriens Hus på Rådhuspladsen i København.


Om jobbet

Du vil indgå i vores dygtige studentergruppe på i alt 7 studenter, der støtter og hjælper hinanden og fordeler opgaverne afhængig af kompetencer, interesser og tid. Arbejdet giver dig rig mulighed for at få en praktisk vinkel på teorierne fra studiet. Og du vil få en god fornemmelse for dansk og international økonomi.

Du vil få større opgaver, som primært er dine egne ansvarsområder, men der vil også være en række ad hoc opgaver. Vi gør meget ud af at have et miljø, hvor man helt naturligt får god vejledning og oplæring, men der er også mulighed for at få stort ansvar for egne opgaver. Opgaverne spænder fra overvågning af økonomiske nøgletal over databehandling, beregninger og analyse, hvor en stor del af arbejdet vil foregå ved Excel, Aremos og SAS. Du vil ret hurtigt være med til at skrive analyser, og i takt med din udvikling kan du også være med til at holde oplæg.

Arbejdstiden er som udgangspunkt omkring 15 timer om ugen med god mulighed for fleksibilitet, herunder læsefri til eksamener.

Se her, hvad et par af vores studenter siger om at arbejde i DI. 

Om dig

Du studerer økonomi, er fagligt dygtig og har gode analytiske evner. Du har et godt kendskab til it og vil gerne arbejde med Excel og lære Aremos og SAS. Det vil være en fordel, hvis du allerede har erfaring med f.eks. programmering eller analyse fra studiet eller et andet job. Du har lyst til at bruge din teoretiske viden og praktiske færdigheder til at arbejde med økonomiske analyser. Du er ikke bange for at kaste dig ud i nye udfordringer og løfte egne opgaver. Og så har du lyst til at arbejde i en politisk organisation som DI.

For yderligere informationer om stillingen kan du kontakte chefkonsulent Kirstine Flarup Tofthøj på 3377 4649 eller Økonomisk politisk chef Morten Granzau Nielsen på 3377 4676.

Send din ansøgning, CV og karakterudskrift via ansøgningslinket senest 28. maj 2018.

Bemærk at vi ikke modtager ansøgninger med post eller på mail.Husk at nævne, at du har set jobbet på Altandetlige.dk

Virksomhed

Dansk Industri

Geografi

København

Ansøgningsfrist

28 maj 2018

Søg jobbet

Søg jobbet online