Bemærk at ansøgningsfristen på dette job er overskredet

Studentermedhjælper hos Group Portfolio Management - Group Strategy

TDC Group

Opbyg relevant erfaring hos TDC-koncernen og bliv en del af Group Portfolio Management i TDC Group Strategy

Brænder du for en karriere indenfor kommerciel strategi, prissætning og forretningsoptimering? Hos Group Portfolio Management søger vi en dedikeret og ambitiøs studentermedhjælper der vil hjælpe med at understøtte vores arbejde med at maksimere værdien af TDC Groups portefølje af brands, produkter og tjenester.

Stillingen

Du vil blive en del af en kompetent og dedikeret afdeling, som brænder for at maksimere vækst og profitabilitet. Dit arbejde vil primært relatere sig til vores price governance proces samt vores KPI dashboard, men vil også indeholde diverse kommercielle analyser samt ad hoc opgaver.

Dine primære opgaver vil bestå i at:

  • Facilitere vores price governance process gennem screening af prisindstillinger, udarbejdelse af beslutningsmaterialer og dokumentation af prisgodkendelser.
  • Opdatere og videreudvikle vores KPI dashboard.
  • Udarbejde kommercielle analyser og præsentationer.
  • Håndtere diverse ad hoc opgaver.

Din profil

Du forventer at læse en relevant overbygning (Cand.Merc, Cand.polit eller lign.) og har 2 – 3 år tilbage af din studietid. Du er ambitiøs, har et stort drive og er blandt de bedste på din årgang.

Herudover er du analytisk stærk, selvstændig, fortrolig med Excel og Power Point og har muligvis erfaring fra andre studenterjobs. Desuden forventes det, at du evner, at præsentere og kommunikere komplekse problemstillinger. 

Vi tilbyder

Et afvekslende og udfordrende job, hvor det er muligt at udvikle en stærk forretningsforståelse og tage et stort ansvar for opgaver, hvor du vil få mulighed for at udnytte dit potentiale.

Du skal forvente at arbejde ca. 15-20 timer om ugen ved siden af dit studie – med fleksibilitet i eksamensperioder.  

Ansøgning

Ansøgningsfristen er d. 15. juli, og vi afholder samtaler løbende. Du bedes uploade CV, karakterudskrift, og andre relevante papirer hurtigst muligt. Stillingen søges besat hurtigst muligt.
Du er meget velkommen til at kontakte os på +45 51 18 33 66 for yderligere information omkring stillingen.

Husk at nævne, at du har set jobbet på Altandetlige.dk

Virksomhed

TDC Group

Geografi

København

Ansøgningsfrist

15 juli 2018

Søg jobbet

Søg jobbet online