Bemærk at ansøgningsfristen på dette job er overskredet

Studentermedhjælper til Koncernøkonomi

Nykredit

Velkommen til det første skridt i din fremtidige professionelle karriere. Har du lyst til og interesse for at arbejde med flere facetter inden for regnskab, og kunne du tænke dig at lære den finansielle sektor at kende? Så har du nu muligheden for at træde inden for hos Danmarks største kreditgiver. 

   
Vi søger en student med passion for den regnskabstekniske diciplin
Du får mulighed for at omsætte din teoretiske viden til praksis, samt et tilegne dig helt ny viden fra den virkelige verden. I teamet har vi et stort ansvar i udarbejdelsen af koncernens mange regnskaber, og du vil få en vigtig rolle i denne proces. Opgaverne kan være mangeartede afhængigt af dine kvalifikationer men vil bl.a. bestå af:

  • bogføring
  • controlling af månedsregnskaber
  • datafremskaffelse
  • servicering af interne interessenter
  • optimering eksisterende processer.


Du er detaljeorienteret og ansvarsbevidst
Vi forestiller os, at du er i gang med en videregående uddannelse f.eks. HA almen eller cand.merc.aud og har et ønske om at arbejde med grundlæggende regnskab og controlling. Du er passioneret omkring din faglighed og har styr på detaljen. Du er lærenem og tilgår nye opgaver med en åben tilgang. Du har lysten og evnerne til at påtage dig et ansvar og udvikle dig. 

 
Din nye arbejdsplads
Du bliver en del af et værdiskabende team inden for regnskabsområdet, der med stor faglighed, kompetence og engagement arbejder med opgaver på tværs af selskaber og regnskabsprocesser. Regnskabsgrundlag består af 19 medarbejdere, og formålet med enheden er at skabe grundlaget for rapportering både eksternt og internt for alle koncernens større selskaber, ligesom du også vil blive inddraget i selve rapporteringen. Du vil blive en del af en afdeling, som spiller en stor rolle i Nykredits fremtidige strategi.

Arbejdstiden er på ca. 15 timer om ugen fordelt på to til tre arbejdsdage. Det er vigtigt for os, at du har en fleksibel indstilling til arbejdstid og opgaver, og omvendt tages der selvfølgelig hensyn til travle perioder på dit studie.

Du kan læse mere om Nykredit på linket: https://www.nykredit.com/om-os/

 
Er du interesseret?
Søg jobbet online. Har du spørgsmål til stillingen eller Nykredit som virksomhed og arbejdsplads, kontakt afdelingsleder Gitte Buchholtz, 44 55 18 46.


Ansøgningsfrist: 26. juli 2018

Husk at nævne, at du har set jobbet på Altandetlige.dk

Virksomhed

Nykredit

Geografi

København K

Ansøgningsfrist

26 juli 2018

Søg jobbet

Søg jobbet online