Bemærk at ansøgningsfristen på dette job er overskredet

Studentermedhjælper til Public Affairs

Danske Bank

Vil du være en del af et stærkt og dynamisk team, der arbejder med stakeholderdialog og politisk interessevaretagelse? Og vil du bidrage til at styrke Danske Banks position som en troværdig, åben og tilgængelig virksomhed over for vores stakeholders? Så har du nu muligheden for at blive studentermedhjælper i public affairs-teamet i Danske Bank. Vi søger en studentermedhjælper 20 timer om ugen - gerne med start per 1. september.

Jobbet
Du vil være med til at tilrettelægge vores kommunikation med lovgivere, organisationer og politiske interessenter. Din opgave bliver at bistå teamet med skriveopgaver, research, analyse, projektstyring og praktisk hjælp.

Public affairs er en del af Group Communications & Relations, der har ansvaret for Danske Banks interne og eksterne kommunikation. Ud over public affairs beskæftiger afdelingen sig også med presse, intern kommunikation, lederkommunikation samt vores webside.

Public affairs-teamet består af fire medarbejdere. Vi er præget af en travl og uforudsigelig hverdag, men humøret er højt, omgangstonen uformel – og der er rig mulighed for selv at præge opgaver og løsninger.

Erfaring og kompetencer
Du er sandsynligvis i gang med en samfundsvidenskabelig uddannelse og har politisk forståelse og gerne erfaring fra Christiansborg, et ministerium eller en politisk organisation. På det personlige plan er det afgørende, at du arbejder struktureret og har et godt overblik. Du skal også have veludviklede kommunikationsevner, herunder kendskab til sociale medier, ligesom det er en fordel, hvis du er god til Excel og PowerPoint.

Vi glæder os til at høre fra dig. 

Yderligere information
Du er velkommen til at kontakte Rune Kristensen tlf. 51 80 97 23 (uge 27-29) eller Britta Bremerstent tlf. 51 80 34 52 (uge 30-33), hvis du vil høre mere om jobbet.

Vi forventer at holde samtaler i uge 34-35.


Send ansøgning og CV online senest den 10-08-2018.
Danske Bank er en stærk nordisk universalbank med et internationalt netværk. Vores vision er at blive anerkendt som den mest betroede finansielle partner. Danske Bank har hovedsæde i København og har 18.000 medarbejdere fordelt på 16 lande.

Husk at nævne, at du har set jobbet på Altandetlige.dk

Virksomhed

Danske Bank

Geografi

København

Ansøgningsfrist

10 august 2018

Søg jobbet

Søg jobbet online