Bemærk at ansøgningsfristen på dette job er overskredet

Student til Tryg Invest A/S

Tryg

Jobbet

Trygs investeringsafdeling søger en ny studenteransat til vores afdeling for risikofyldte investeringer. Teamet, som man bliver del af, står for at forvalte Trygs afkastssøgende portefølje, som bl.a. indeholder aktier, ejendomme og kreditobligationer. Teamet er i 2016 blevet kåret som Nordens bedste institutionelle investor indenfor aktier og til at udvælge kapitalforvaltere.

Du vil blive draget ind over en bred vifte af opgaver inden for investeringsbeslutninger relateret til asset allocation, værdiansættelse, manager selection, makroøkonomi og konkurrentanalyse samt udvikling af kvantitative investeringsmodeller til f.eks. signalering, scenarieanalyse eller stresstest.

Arbejdet omfatter ligeledes udarbejdelse af præsentationsmateriale til komitémøder, markeds- og makroøkonomiske beskrivelser, ad hoc analyser mv. Som studentermedhjælper vil du stifte bekendtskab med flere af de nævnte områder.

Du vil i Investeringsafdelingen opleve et dynamisk og energisk miljø med høj faglighed og med mulighed for at udvikle dine faglige og personlige færdigheder. Jobbet giver rig mulighed for at få studierelevant erfaring og et godt udgangspunkt til senere jobsøgning efter studiet.

Stillingen er på ca. 15 timer ugentligt og er placeret på koncernens hovedkontor i Ballerup.

Dine kompetencer
Du er i gang med en videregående økonomisk uddannelse som cand.polit, cand.merc, cand.oecon eller lignende og har formentlig 2-3 år tilbage af studiet. Det er vigtigt, at du har din faglighed på plads, fx vist gennem karakterer i den øvre ende af din årgang, og er analytisk stærk, samt at du har en stor interesse inden for det finansielle.

Som type er du struktureret, serviceminded og en udpræget holdspiller.

Nysgerrig?

Vil du vide mere om stillingen er du velkommen til at maile til Søren Steenstrup, Senior Finansanalytiker, på soeren.steenstrup@tryg.dk. Du er også velkommen til at besøge vores hjemmeside, tryg.dk.

Send snarest muligt din ansøgning og CV, da vi løbende indkalder til samtale.

Deadline: 12. august 2018


Hos os arbejder mennesker med mange forskellige baggrunde og kompetencer. Fælles for alle er høj faglighed og høj medarbejdertilfredshed. Tryg er Nordens næststørste forsikringskoncern med aktiviteter i Danmark, Norge og Sverige. TryghedsGruppen er hovedejer af Tryg og står bag TrygFonden. Sammen arbejder vi hver dag, på hver vores måde, for at gøre danskernes hverdag mere tryg. Se mere på www.tryg.dk

Husk at nævne, at du har set jobbet på Altandetlige.dk

Virksomhed

Tryg

Geografi

Ballerup

Ansøgningsfrist

12 august 2018

Søg jobbet

Søg jobbet online