Bemærk at ansøgningsfristen på dette job er overskredet

Studentermedhjælper til afdelingen Finansiel Stabilitet

Danmarks Nationalbank

Vil du være med til at sikre finansiel stabilitet i Danmark? Har du lyst til at arbejde med data og datapræsentation og derved få et unikt indblik i sammenhænge i den danske finansielle sektor? Og har du gennemført minimum 2 år af din uddannelse inden for matematik-økonomi, polit. e.l.?

Jobbet
er i sektionen Systemisk Risiko Analyse og Politik, der er en del af afdelingen Finansiel Stabilitet. Sektionen består af 17 medarbejdere. Målet for vores arbejde er at sikre Danmark en robust økonomi gennem stabilitet i det finansielle system. Vi er sekretariat for Det Systemiske Risikoråd, vi udvikler kvantitative modeller til analyse af systemiske risici, og vi bidrager til Nationalbankens analyser og anbefalinger vedrørende finansiel stabilitet.

Dit arbejde vil primært omfatte databehandling og programmering i forbindelse med udvikling og opdatering af vores indikatorer og modeller, som vi anvender i den løbende overvågning af risici i det finansielle system. Derudover vil der være ad hoc-opgaver med figurproduktion, hvor du vil få en vigtig rolle i kvalitetssikring af både indhold og det visuelle udtryk.

Vi tilbyder
et udfordrende og lærerigt studiejob i et godt arbejdsmiljø præget af høj faglighed og gode muligheder for sparring med erfarne økonomer. For at komme godt i gang får du sidemandsoplæring i begyndelsen. Du vil gennem dine arbejdsopgaver få et solidt kendskab til den finansielle sektor og risici, der kan true den finansielle stabilitet. Dataarbejdet vil give dig en bred kontaktflade i banken, ligesom der er et godt socialt netværk blandt studentermedhjælpere. Til daglig bliver du en del af et studenterkontor med fire andre studerende. Arbejdstiden er 18½ time pr. uge med mulighed for fleksibel tilrettelæggelse, fx i forbindelse med eksamener. Der er enkelte spidsbelastningsperioder, hvor vi forventer, at du kan lægge en ekstra indsats.

Din profil
Vi lægger vægt på, at du har gode teoretiske kundskaber og analytiske evner. Du har gode karakterer fra studiet og har som minimum bestået 2. år og læser formentlig matematik-økonomi, polit. e.l. Du er vant til at arbejde med data, herunder i Excel. Kendskab til SQL og/eller VBA vil være en fordel. Vi forventer, at du er omhyggelig, ansvarsbevidst og samarbejdsorienteret. Du skal kunne arbejde selvstændigt med dine opgaver og være opsøgende i forhold til behov for sparring.

Vil du vide mere?
Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte Katrine Graabæk Mogensen, senior advisor i Systemisk Risiko Analyse og Politik, på tlf. 3073 2441 eller kgm@nationalbanken.dk. Oplysninger om ansættelsesforhold kan fås hos HR-partner Rikke Møller Fastø på tlf. 3363 6086, rmfa@nationalbanken.dk.

Ansøgning
Ansøg med relevante eksamenspapirer senest 15. august 2018.

Husk at nævne, at du har set jobbet på Altandetlige.dk

Virksomhed

Danmarks Nationalbank

Geografi

København

Ansøgningsfrist

15 august 2018

Søg jobbet

Søg jobbet online