Bemærk at ansøgningsfristen på dette job er overskredet

Studentermedhjælper til Innovation & Experience Design, Nordea København

Nordea

Er du vores nye studentermedhjælp? Vi søger en studentermedhjælp til Innovation & Experience Design teamet i Nordea to dage om ugen. 

Verden er præget af forandring og konstant udvikling. Men uanset hvordan verden ser ud i morgen, så tilhører fremtiden vores kunder. De er omdrejningspunktet for alt, hvad vi foretager os. I Nordea kommer du til at arbejde tæt sammen med engagerede kollegaer i et travlt og spændende miljø, hvor du skal være med til at realisere vores kunders drømme og behov. 

Vores ambition er at være innovative, så vi kan tilbyde konkurrencedygtige løsninger – når som helst, hvor som helst. Du vil få masser af muligheder for at lære og udvikle dig, når du vælger en karriere hos os. Har du lyst til at gå forrest og bidrage med at skabe værdi for kunderne?  

Dine fremtidige ansvarsområder 

Du bliver del af et team, der målrettet arbejder på, at blive Nordeas mest kreative og kundecentrerede team. Og du vil få masser af hands-on erfaring med Experience Design af en lang række finansielle produkter og services.  

Du er med til at løbe en innovativ agenda i gang for hele forretningsområdet Wealth Management.  

Når du arbejder sammen med os, spiller du en rolle i at skabe en endnu bedre bank, som opfylder en meningsfuld rolle i samfundet.  

Vi arbejder dagligt på, at forbedre kundeoplevelsen for 11 mio. kunder, så de kan indfri deres drømme og mål.  

Du kommer til at arbejde i København. I teamet er vi 9 super kollegaer med ansvarsområder som; design thinking, service design, brand-, customer- og user experience, informationsarkitektur, research, data og indsigter mv. Vi har et uformelt miljø, hvor der er tillid og højt til loftet. 

Hvem er du? 

Collaboration. Ownership. Passion. Courage. Det er vores fire kerneværdier, der hjælper os til at yde vores bedste og opnå vores fulde potentiale. Vi forventer at du har lyst at lære nye ting, lyst til at dele dine ideer, og at du har modet til at sige din mening, når du bliver udfordret. 

Din profil og baggrund: 

  • Er klar til alsidige opgaver indenfor både UX og UI 
  • Er god til at prioritere og skifte hurtigt imellem opgaver 
  • Har en god teoretisk forståelse for UX og erfaring med UX metoderne i praksis 
  • Har en god forståelse for Design som proces. For eksempel gennem Design Thinking, Double Diamond modellen etc. 
  • Praktisk erfaring med UI og grafisk design 
  • Helst erfaren i sketch og/eller Adobe pakken 
  • Har du erfaring med levende medier, motion design mv. er det en stor fordel 

Lyder det som dig? I så fald ser vi frem til at høre fra dig.  

Yderligere information 

På nordea.com kan du læse mere om os, vores virksomhed og vores fokus på at integrere bæredygtighed i alt, hvad vi gør.  

Når vi rekrutterer i Nordea, sikrer vi altid den bredest mulige kandidatrepræsentation og ansætter altid den bedst egende profil til jobbet. Vi tror på, at diversitet gør os stærkere.  

Send din ansøgning senest d.10.august 2018

Vil du vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte Jesper Jul Mørch, +45 29463743, jesper.jul.morch@nordea.com eller Mikkel Hvidtfeldt +45 23904023 mikkel.hvidtfeldt@nordea.com 


Husk at nævne, at du har set jobbet på Altandetlige.dk

Virksomhed

Nordea

Geografi

København

Ansøgningsfrist

10 august 2018

Søg jobbet

Søg jobbet online