Bemærk at ansøgningsfristen på dette job er overskredet

Studentermedhjælp til Dataanalyse

Bus & Tog Rejsedata

Rejsedata i Bus og Tog søger en studentermedhjælper.

Bus & Tog Rejsedata er en professionel leverandør af forretningsinformation om rejser og indtægter fra rejsekortet til trafikvirksomhederne i Danmark. Rejsedata har sammen med Rejsekort A/S opbygget et datawarehouse på en SAS platform, med indkomne transaktionsdata fra Rejsekortet. I Rejsedata beskæftiger vi os med store mængde af data, som vi laver analyser og rapporter på. Vi arbejder også med prognoser, teknisk forståelse for systemets data samt levering af portalløsninger.

Du bliver en del af teamet i Bus & Tog Rejsedata, der består af otte kollegaer. Vi bearbejder og analyserer data fra Rejsekortet og videreformidler disse data til trafikvirksomhederne.

Din profil:

Vi forventer, at du

·  enten har stærke analytiske og tekniske færdigheder, der gør, at du kan bearbejde store datamængder og præsentere dem på en let forståelig måde

·  eller at du har stærke IT kompetencer (koder og programmering).

Erfaring fra tidligere jobs og/eller kendskab til SAS er en fordel.

Dine kvalifikationer:

·  Studerende på BA eller kandidatniveau (f.eks. ITU eller polit)

·  Minimum et år tilbage af studiet

·  Du kan arbejde selvstændigt

·  Du har overblik og styr på detaljen

·  Du overholder deadlines – samtidig med at du er behagelig at omgås

Du skal arbejde med:

·  Udvikling af faste rapporter til trafikvirksomhederne (f.eks. i SAS Visual Analytics)

·  Ad hoc analyser

·  Dokumentation

Vi tilbyder

·  Et sjovt og dejligt sted at arbejde, men gode kollegaer og en fri omgangstone

·  Gennemsnitlig arbejdstid på 10-15 timer. I ferieperioder måske mere, og mindre når du har eksamener

Har du spørgsmål til jobbet, er du velkommen til at kontakte chef for Rejsedata Peter Krabbe Skousen på telefon: 6029 3260.

Send din ansøgning senest den 3. september 2018 til job@busogtog.dk med emnet ”Studentermedhjælper til Dataanalyse” og vedhæft CV, eksamensudskrift og evt. andre relevante bilag.

Om os

Bus & Tog er en samarbejdsorganisation for alle trafikvirksomheder i Danmark. Bus & Tog samarbejdets mission er, at det skal være nemt at være kunde i den kollektive trafik. Visionen for Bus & Tog samarbejdet er, at være et effektivt samarbejdsforum og videncenter for kollektiv trafik og at være det ”kit”, som sikrer sammenhængende kundeoplevelser. Vi bor sammen med Rejseplanen A/S og Ankenævnet for Bus, Tog og Metro. I alt er vi ca. 30 gode kollegaer på Vesterbro. 


Husk at nævne, at du har set jobbet på Altandetlige.dk

Virksomhed

Bus & Tog Rejsedata

Geografi

København

Ansøgningsfrist

03 september 2018

Søg jobbet

Send din ansøgning til job@busogtog.dk med emnet ”Studentermedhjælper til Dataanalyse” og vedhæft CV, eksamensudskrift og evt. andre relevante bilag.