Bemærk at ansøgningsfristen på dette job er overskredet

Studentermedhjælper Payments Solutions

Danske Bank

Kunne du tænke dig at få praktisk erfaring inden for en bred vifte af både administrative og koordinerende opgaver? Vil du være en del af ”Infrastructure & Sector Collaboration” som er en del af Danske Bank’s forretningsudvikling inden for betalingsområdet? Så er du måske vores nye studentermedhjælper.

I ”Infrastructure & Sector Collaboration” arbejder vi med at udvikle betalingsløsninger, sektorsamarbejde og finansielle infrastruktur løsninger, på tværs af norden, i samarbejde med både interne og eksterne samarbejdspartnere. Som studentermedhjælper hos os får du et tæt samarbejde med hele teamet og en stor kontaktflade med kolleger på tværs af koncernen.

Fokus på koordination, data og struktur
Dine primære arbejdsopgaver vil være ”vendor management” og ”governance” herunder:
  • forberede mødemateriale, koordinere møder, udarbejde og opdatere præsentationsmaterialer
  • arbejde med indhold og struktur af forskellige juridiske dokumenter.
  • indsamle og bearbejde data / materialer
  • assistere med besvarelser af diverse forespørgsler fra kolleger fra andre forretningsenheder i koncernen.
Opgaverne vil være mange og varierede, og du skal ikke være bange for at kaste dig over nye opgaver fra tid til anden.

Du studerer økonomi eller jura 
Som person er du udadvendt, serviceminded og har øje for detaljer. Du er god til at bevare overblikket og arbejde struktureret, og du arbejder selvstændigt på en initiativrig og hjælpsom facon.
Vores nye studentermedhjælper er i gang med en længerevarende økonomisk eller juridisk uddannelse. Du er stærk i PowerPoint, Excel, Word og SharePoint og det er en fordel, hvis du har flair for det grafiske layout i præsentationer. Du er flydende i dansk og engelsk i både skrift og tale, og det er en fordel, hvis du kan læse og forstå svensk og norsk.

Interesseret?
Har du spørgsmål til stillingen, så kontakt Susan Kara på +45 2962 8140 eller skar@danskebank.dk. Vær dog opmærksom på, at alle ansøgninger skal sendes via vores onlineportal.

Send ansøgning og CV online senest den 15-08-2018.
Danske bank er en nordisk bank med stærk lokal forankring og tætte forbindelser til resten af verden. Vi har i mere end 145 år hjulpet mennesker og virksomheder i Norden med at realisere deres ambitioner. Danske Bank har mere end 19.000 medarbejdere i 16 lande over hele verden, som betjener vores 3,4 millioner privatkunder, erhvervskunder og institutionelle kunder. Ud over banktjenester tilbyder vi også tjenester inden for livsforsikring og pension, realkreditlån, Wealth Management, fast ejendom og leasing.

Husk at nævne, at du har set jobbet på Altandetlige.dk

Virksomhed

Danske Bank

Geografi

Købehavn

Ansøgningsfrist

15 august 2018

Søg jobbet

Søg jobbet online