Bemærk at ansøgningsfristen på dette job er overskredet

Økonom til Strategy & Macro i Danske Bank House View

Danske Bank

Fuldtidsstilling

Er du en dedikeret og kommunikativ stærk økonom med interesse for strategisk og taktiskaktivallokering, makroøkonomi, porteføljeteori og modeller så er du måske vores nye kollega?


Strategy & Macro er en del af Danske Bank House View i Wealth Management, og er en afdeling i rivende udvikling. Vi har ansvaret for udarbejdelsen af bankens House View inden for investering og finansmarkeder for kunder i Private Banking, Personal Banking og Business Banking og vi mangler en erfaren strateg til vores globale team. Du skal have fingeren på pulsen på de finansielle markeder, være initiativrig, have stærke kommunikationsevner, høj faglighed samt leve og ånde for at gøre bankens House View koncept endnu stærkere.

Du vil indgå i et erfarent og dynamisk team på 8 m/k fordelt i 4 forskellige lande. Tempoet og viljen til forandring er højt, og du får en enestående mulighed for at være med til at præge og udvikle Danske Banks investeringskoncept.


Masters of Advice
Du brænder for at udarbejde investeringsstrategi på tværs af landegrænser og ”storytelle”, og du kan se værdien i ”less is more”, når vi kommunikerer. Du har lyst til at stå på scenen for et publikum internt såvel som eksternt, og samtidig kan du understøtte bankens talspersoner med analyser og udarbejdelse af diverse publikationer. Du har indgående interesse i strategiskaktivallokering, da du ligeledes skal arbejde med udvikling og opfølgning på vores strategiske porteføljer og risikoprofiler. Det er derfor vigtig at du besidder færdighederne for at udvikle modeller og evt. værktøjer, som kan lette hverdagen for dine kollegaer og for bankens investeringsrådgivere.


Selvkørende og initiativrig økonom 
Du har formentlig en kandidatgrad som Cand. Oecon/Polit eller Merc. mat/fir. Du forstår at gøre komplekse økonomiske og finansielle teorier brugbare samt forståelige og du har som min. nogle års erfaring med analyse af finansmarkederne/makroøkonomi. Du er selvkørende og parat til at tage ansvar og kender værdien af god sparring og samarbejde både i teamet og på tværs af organisationen. Du er kommunikativ stærk på såvel dansk som engelsk i både tale og skrift. Ekspertbruger af Excel (VBA) og kendskab til Macrobond/Datastream vil være en fordel.


Interesseret?
Har du spørgsmål til jobbet, er du velkommen til at kontakte Chefstrateg Tine Choi på 31 31 01 95.


Send ansøgning og CV online senest den 17-08-2018.
Danske bank er en nordisk bank med stærk lokal forankring og tætte forbindelser til resten af verden. Vi har i mere end 145 år hjulpet mennesker og virksomheder i Norden med at realisere deres ambitioner. Danske Bank har mere end 19.000 medarbejdere i 16 lande over hele verden, som betjener vores 3,4 millioner privatkunder, erhvervskunder og institutionelle kunder. Ud over banktjenester tilbyder vi også tjenester inden for livsforsikring og pension, realkreditlån, Wealth Management, fast ejendom og leasing.

Husk at nævne, at du har set jobbet på Altandetlige.dk

Virksomhed

Danske Bank

Geografi

Lyngby

Ansøgningsfrist

17 august 2018

Søg jobbet

Søg jobbet online