Bemærk at ansøgningsfristen på dette job er overskredet

Datastærk student til understøttelse af nøgletal og analyser

Arbejdstilsynet

Er du bruger af programmerne SAS og STATA eller har du lyst til at få et indgående kendskab til disse?

Brænder du for at arbejde med analyser og data? Og er du ansvarsfuld og kvalitetsbevidst i din tilgang til opgaver? Så har vi en spændende studenterstilling i kontoret for Analyse og Data.

Vi arbejder for et sundt og dynamisk arbejdsmarked

Arbejdstilsynet er den danske myndighed på arbejdsmiljøområdet. Vores mål er at fremme et sundt, sikkert og udviklende arbejdsmiljø på de danske arbejdspladser. Vi fører tilsyn med, at virksomhederne i praksis skaber de gode rammer for deres medarbejdere, der skal til for at undgå at mennesker nedslides, kommer til skade eller får stress. Det er en gevinst for både medarbejdere, virksomheden og samfundet.

Vores forebyggende og vejledende arbejde bygger altid på den nyeste evidensbaserede viden om området – kritisk reflekteret og drøftet i et forum af fagligt højt kvalificerede kolleger.

Du kan læse mere om os på www.at.dk

Bliv en del af et fagligt stærkt analyseteam

I kontoret for Analyse og Data er vi 15 medarbejdere med forskellige faglige baggrunde. Vi igangsætter og gennemfører analyser, evalueringer og kontrollerede forsøg på arbejdsmiljøområdet. Som konsekvens af ny viden fra vores analyser tilpasses og justeres Arbejdstilsynets indsatser. Vores målsætning er, at Arbejdstilsynets metoder skal hvile på et dokumenteret videns grundlag.

Som vores nye studentermedhjælper bliver du en del af et dygtigt team med et stort fagligt fokus, hvor du vil få mulighed for at sætte dine kompetencer og viden fra studiet i perspektiv. Du kommer til at arbejde både på vores egen server og på forskermaskinen på Danmarks Statistik og vil ad den vej lære mange forskellige registerdata at kende, ligesom der også vil være mulighed for at bruge dine statistiske kompetencer. Helt konkret kommer du til at understøtte kontoret med nøgletal og dataanalyser, samt indgå i validering og klargøring af data, der skal sikre analyser af høj kvalitet.

Dine opgaver vil bl.a. omfatte:

·  Dokumentation af register- og spørgeskemadata

·  Opbygning og rensning af analysedata

·  Udarbejdelse af nøgletal til brug for vores fagkontorer

·  Deltagelse i analysearbejde afhængig af dine kompetencer.

Bliv vores nye kollega

Vi forestiller os at du:

·  er stud.polit., stud.oecon., stud.scient.san.publ., stud.scient.soc. eller lignende

·  har mod på at arbejde med store mængder data

·  har kendskab til statistiske modeller og anvendte metoder

·  er bruger af SAS og/eller STATA eller har stor lyst til at lære det

·  har en analytisk og kvalitetsbevidst tilgang

·  er initiativrig og kan arbejde selvstændigt.

Hvis det bliver aktuelt, har vi også mulighed for at tilbyde dig en specialeplads.

Vi finder løsninger sammen

Som en del af Beskæftigelsesministeriet, er Arbejdstilsynet med til at sætte rammerne for menneskers arbejdsliv, og vi er derfor forpligtet til at finde de bedste løsninger. Dem finder vi i fællesskab. Hos os er dørene åbne og barriererne lave. Vi deler vores viden og giver hinanden med- og modspil, så ideerne skærpes, inden de bliver til fælles løsninger.

Hos os kommer du til at arbejde sammen med fagligt dygtige og dedikerede kolleger i en hverdag med højt tempo og store udfordringer. Hver dag byder på nye problemstillinger, og du skal derfor være parat til at tage opgaver ind fra højre og sætte hele dit faglige register i spil. Til gengæld får du gode muligheder for at gøre en positiv forskel for menneskers arbejdsliv.

Løn- og ansættelsesvilkår

Stillingen er en studenterstilling på gennemsnitligt 15 timer om ugen. Vi vil gerne have, at du starter hurtigst muligt.

Du bliver ansat som student efter OAS-fællesoverenskomsten, organisationsaftalen for kontorfunktionærer, laboranter og IT-medarbejdere (HK) i statens tjeneste.

Stillingen er et genopslag.

Spørgsmål og ansøgning

Fik du ikke svar på alle dine spørgsmål? Så er du velkommen til at kontakte kontorchef Annette Søberg Roed på tlf.nr. 7220 8710.

Har du spørgsmål til løn- og ansættelsesvilkår, er du velkommen til at kontakte Emina Cilas i Beskæftigelsesministeriets HR på tlf.nr. 7220 5235.

Alle interesserede ansøgere uanset alder, køn, handicap, religion eller etnisk tilhørsforhold opfordres til at søge stillingen.

Send din ansøgning, cv og eksamenspapirer elektronisk senest søndag den 9. september 2018.


Husk at nævne, at du har set jobbet på Altandetlige.dk

Virksomhed

Arbejdstilsynet

Geografi

København Ø

Ansøgningsfrist

09 september 2018

Søg jobbet

Søg jobbet online