Bemærk at ansøgningsfristen på dette job er overskredet

Studentermedhjælper til Business Intelligence i Koncernøkonomi

Nykredit

Er du vild med at programmere i SAS og arbejde med data, og kunne du tænke dig at lære den finansielle sektor bedre at kende? Så har vi jobbet til dig.

 
Vi søger en student med flair for programmering og kompleks data
Sammen med de øvrige studenter i afdelingen bliver du bl.a. ansvarlig for:

  • drift og vedligeholdelse af en række interne rapporteringer
  • ad hoc udtræk til analysebrug i forretningen
  • udvikling af nye rapporter
  • support til forretningen.

I jobbet får du rig mulighed for at prøve kræfter med håndtering og bearbejdning af store datamængder i SAS samt anvendelse af forskellige kildesystemer, og så får du selvfølgelig indsigt i kunder og produkter inden for bank og realkredit.

Dine kompetencer
Vi forestiller os, at du er godt i gang med en relevant videregående uddannelse, fx cand.merc.mat, cand.polit., cand.scient.oecon eller lignende. Alternativt er du på 3. år af din bachelor. Du har erfaring med SAS-programmering eller stor lyst til at lære det, og du har generelt gode IT-kundskaber inden for Office-pakken - særligt Excel. Du forstår komplekse problemstillinger, er kvalitetsbevidst og kan arbejde selvstændigt og tage ansvar. Derudover har du gode kommunikationsevner mundtligt såvel som skriftligt.

Arbejdstiden er ca. 15 timer om ugen. Det er vigtigt for os, at du har en fleksibel indstilling til arbejdstid og opgaver. Omvendt tager vi naturligvis også hensyn til dit studie og dine eksamener.

Din nye arbejdsplads
Du bliver en del af teamet Produktrapportering/Business Intelligence i Koncernøkonomi. Vi er en funktion med 6 medarbejdere og 4 studenter. Vi tilbyder et job i en fagligt velfunderet enhed med en uformel omgangstone og et godt socialt fællesskab.
   
Er du interesseret? 
Søg jobbet online. Har du spørgsmål til stillingen eller Nykredit som virksomhed og arbejdsplads, kontakt senioranalytiker Jakup Reynheim, 44 55 20 90. 

Husk at vedlægge CV og eksamenskarakterer.

Vi holder løbende ansættelsessamtaler.

Ansøgningsfrist: 19. august 2018

 

Husk at nævne, at du har set jobbet på Altandetlige.dk

Virksomhed

Nykredit

Geografi

København K

Ansøgningsfrist

19 august 2018

Søg jobbet

Søg jobbet online