Bemærk at ansøgningsfristen på dette job er overskredet

Studenter til Finansministeriets Center for kommuneøkonomi og regioner

Finansministeriet

Finansministeriet søger studenter til Center for kommuneøkonomi og regioner
Har du lyst til at være en del af et dynamisk miljø i centrum for arbejdet med kommune- og sundhedsøkonomi og de store velfærdsområder i Danmark? Så kan du være den rette til jobbet i Finansministeriets Center for kommuneøkonomi og regioner. 

I Finansministeriet indgår studenterne i en lang række centrale opgaver. Derfor søger vi dygtige studerende, der har mod på varierende og udfordrende arbejdsopgaver i et spændende og dynamisk miljø. 

Om stillingerne
Dine arbejdsopgaver bliver bl.a. at bidrage til forskellige opgaver i relation til analyser af kommune- og sundhedsøkonomi, arbejdet med de årlige økonomiforhandlinger med regioner og kommuner samt bidrage til finanslovsarbejdet. Du vil derfor få et bredt og indgående kendskab til den offentlige sektors økonomi og erfaring med processer på tværs af ministerierne og med finanslovsprocessen.

Om dig
Som student i Finansministeriet skal du have:
• analytisk sans og stærk talforståelse
• veludviklede skriftlige formidlingsevner
• gode samarbejds- og kommunikationsevner
• en stærk faglig profil (stud.polit, stud.scient.pol, stud.oecon, stud.merc.pol eller lignende)

Det er vigtigt, at du er god til at arbejde med tal og har lyst til at arbejde med databaser. Et godt kendskab til Excel vil være en fordel. Du skal være grundig og sætte en ære i at følge projekter og arbejdsopgaver helt til dørs.

Endvidere skal du have lyst til at arbejde i et miljø, der til tider er hektisk samt have interesse for kontorets arbejdsområder.

Om os
Centeret består af ca. 20 medarbejdere og to chefer, alle med samfundsfaglig baggrund. Vi lægger stor vægt på et godt samarbejde, en uformel omgangstone og et stærkt socialt sammenhold.

Centerets opgaver vedrører udgiftsanalyser, evaluering af politikinstrumenter samt opgaver i relation til finanslovarbejdet og økonomiforhandlingerne mellem regeringen og henholdsvis KL og Danske Regioner.

Centrets ansvar vedrørende kommunerne omfatter de borgernære velfærdsområder, som bl.a. tæller ældre, børn og udsatte grupper, herunder satspuljen. I forhold til regionerne omfatter centrets arbejdsområder sygehuspolitik, den primære sundhedssektor, øvrig sygesikring, forebyggelse og regionernes økonomi.

Vi lægger vægt på at inddrage dig i alle dele af kontorets arbejde, i de daglige diskussioner og møder samt i vores sociale aktiviteter. Du vil desuden blive tilknyttet en studenteransvarlig.

Ansættelsesvilkår
Vi udviser fleksibilitet i forbindelse med ferier og eksamensperioder, men vi forventer samtidig, at du er fleksibel i perioder med stor arbejdsbelastning. Generelt tilstræber vi en arbejdstid på ca. 15 timer i gennemsnit pr. uge fordelt over et år, idet du selv aftaler din arbejdstid med personalechefen.

Løn og ansættelsesvilkår er efter fællesoverenskomst mellem Finansministeriet og Offentligt Ansattes Organisationer – Det Statslige Område og organisationsaftalen for kontorfunktionærer, laboranter og IT-medarbejdere (HK).

Ansøgning og samtaler
Finansministeriet opfordrer alle interesserede uanset alder, køn, religion eller etnisk tilhørsforhold til at søge.

Du ansøger elektronisk via vores hjemmeside www.fm.dk. Din ansøgning med CV, karakterudskrift og eventuelle øvrige bilag skal være indtastet senest den 28. august. Der forventes afholdt samtaler i uge 35.

Du kan få yderligere information om stillingen hos fuldmægtig Louise Bandelow Winther på lobwi@fm.dk / +45 3392 4069 eller fuldmægtig Morten Hertz Kristensen på mohek@fm.dk / +45 3392 3805.


Husk at nævne, at du har set jobbet på Altandetlige.dk

Virksomhed

Finansministeriet

Geografi

København

Ansøgningsfrist

28 august 2018

Søg jobbet

Fuldmægtig Louise Bandelow Winther på lobwi@fm.dk / +45 3392 4069 eller fuldmægtig Morten Hertz Kristensen på mohek@fm.dk / +45 3392 3805.