Bemærk at ansøgningsfristen på dette job er overskredet

Student til Forretningsudvikling og Produkter i Retail Privat, København

Nykredit

Er du analytisk, talstærk og brænder du for at arbejde med data, og vil du helt tæt på arbejdet med bankprodukter og koncepter til privatkunder? Er du samtidig i gang med en videregående økonomisk uddannelse, så har vi jobbet til dig.

Du tager ansvar og er god til at skabe overblik i store datamængder

Vi søger en idérig og analytisk stærk student, der kan hjælpe os med en bred vifte af opgaver. Du får lov til at arbejde selvstændigt og bliver en aktiv del af vores to afdelinger Retail Forretningsudvikling og Retail Produkter. Opgaverne er varierende og kan afhænge af den enkelte students kompetencer og ambitioner.

Opgaverne indeholder:

-  drift og vedligeholdelse af en række rapporteringer

-  ad hoc opgaver og dataudtræk

-  udarbejdelse af dataanalyser, præsentationer og beslutningsoplæg.

Jobbet vil give dig indsigt i kunder og produkter på bankområdet for privatkunder samt arbejdet med koncepter og forretningsudvikling i Retail Privat.

Dine kompetencer

Du er i gang med en videregående økonomisk eller finansiel uddannelse – du er sikkert på 2. eller 3. år af din bachelor uddannelse. Udover at være solid bruger af Excel og PowerPoint, så skal du have erfaring med dataanalyse og databearbejdning (f.eks. i SAS).

Du arbejder struktureret og systematisk med dine opgaver og har en god økonomisk forståelse, som du kan kommunikere skriftligt såvel som mundtligt. Du tager ansvar for dine opgaver og følger konsekvent op på mål. Som person evner du at arbejde fordybet og selvstændigt, og du er nysgerrig og hurtig til at sætte dig ind i komplekse problemstillinger.

Din nye arbejdsplads

Du bliver en del af Forretningsudvikling og Produkter i Retail Privat, som består af to afdelinger, Retail Forretningsudvikling og Retail Produkter med henholdsvis 8 og 7 medarbejdere. Vi tilbyder et spændende job i en dynamisk, kundeorienteret og fagligt velfunderet enhed med en uformel omgangstone og et godt socialt fællesskab.

Arbejdstiden er ca. 15 timer ugentligt. Vi er naturligvis fleksible i eksamensperioder – og forventer også, at du omvendt er fleksibel omkring arbejdstiden i travle perioder. 

Er du interesseret?

Søg jobbet online. Har du spørgsmål til stillingen eller Nykredit som virksomhed og arbejdsplads, kontakt funktionschef Katrine H. Havemann Olsen på tlf. 44 55 15 27 eller afdelingsdirektør Ulrich Bøgelund Byrum på tlf. 44 55 11 86.

Husk at nævne, at du har set jobbet på Altandetlige.dk

Virksomhed

Nykredit

Geografi

København

Ansøgningsfrist

26 august 2018

Søg jobbet

Søg jobbet online