Bemærk at ansøgningsfristen på dette job er overskredet

Finansministeriet søger studenter til Center for Udgiftspolitik og Modernisering

Finansministeriet

Har du lyst til at arbejde i et dynamisk miljø i centrum for udgiftspolitikken i den offentlige sektor? Og vil du være en del af vores engagerede studenterteam?  

Så er du måske den rigtige til jobbet som studentermedarbejder i Finansministeriets Center for Udgiftspolitik og Modernisering (UPM). 


Om stillingerne

I UPM søger vi lige nu 1-2 studenter til at indgå i kontorets daglige arbejde. Studenter i Finansministeriet har varierende og udfordrende arbejdsopgaver, hvilket giver en spændende, afvekslende og udviklende hverdag.  

Stillingerne er placeret i Center for Udgiftspolitik og Modernisering og retter sig primært mod arbejdet med de offentlige finanser. Det omfatter blandt andet en løbende udarbejdelse af skøn for de offentlige udgifter samt opgaver relateret til de tre årlige konjunkturvurderinger. Opgaverne vil have varierende karakter og spænder fra løbende driftsopgaver til større udviklingsprojekter og analyser.  

Erfaring med behandling af store mængder data og en solid forståelse af makroøkonomiske sammenhænge vil være en fordel. Dine konkrete arbejdsopgaver vil i et vist omfang blive tilrettelagt ud fra dine kvalifikationer og interesser.  

Et studiejob i UPM giver en unik indsigt i arbejdet med at drive og effektivisere den offentlige sektor. Desuden opnås indgående kendskab til finanslovsprocessen og tilrettelæggelsen af Danmarks udgifts- og finanspolitik.  

Vi lægger stor vægt på at inddrage studenterne i alle dele af kontorets arbejde, i de daglige diskussioner og møder samt i vores sociale aktiviteter. 

Om dig 

Vi forventer, at du har:  

• En stærk faglig profil (stud.polit, stud.scient.pol, stud.oecon, stud. merc.pol eller lign.) 

• Skarp analytisk sans og forståelse for tal 

• Gode formidlingsevner 

• Samarbejdslyst 

• Solid grundighed samt evne til at tage et selvstændigt ansvar for dine opgaver 

Det forventes, at du har en grundlæggende forståelse for og lyst til at arbejde med tal. Et godt kendskab til Excel vil være en fordel. Det er desuden en forudsætning, at du er velformuleret og vægter klar og præcis formidling i dit daglige arbejde. Det er en fordel, men ikke et krav, at du har kendskab til områder som styring, effektivisering og organisering af den offentlige sektor fra uddannelse, tidligere studiejobs eller lignende. 

Du skal desuden have masser af gå-på-mod i forhold til nye opgaver og have interesse for kontorets arbejdsområder. 

Om os 

UPM består af ca. 20 medarbejdere. Vi arbejder bl.a. med: 

• Offentlige finanser 

• Styring af den statslige udgiftspolitik 

• Finanslovsprocessen og politiske forhandlinger 

• Udgiftspolitiske analyser 

• Modernisering af den offentlige sektor 

Ansættelsesvilkår 

Løn og ansættelsesvilkår er efter fællesoverenskomst mellem Finansministeriet og Offentligt Ansattes Organisationer – Det Statslige Område og organisationsaftalen for kontorfunktionærer, laboranter og IT-medarbejdere (HK). 

Vi udviser fleksibilitet i forbindelse med dine ferier og eksamensperioder, mens vi samtidig forventer, at du er fleksibel i perioder med stor arbejdsbelastning. Generelt tilstræber vi en arbejdstid på ca. 15 timer i gennemsnit pr. uge, idet du selv aftaler din arbejdstid med din nærmeste chef.

Ansøgning og samtaler 

Send din ansøgning med CV, eksamenspapirer og eventuelle bilag via vores hjemmeside www.fm.dk, så vi har materialet senest den 18. september 2018.  

Vi forventer at holde jobsamtaler umiddelbart herefter. 

Finansministeriet opfordrer alle interesserede uanset alder, køn, religion eller etnisk tilhørsforhold til at søge.  

Mere information 

Hvis du vil vide mere, er du velkommen til at fuldmægtig Casper Mondrup Dahlmann via e-mail (camod@fm.dk) eller telefon (25409792). 


Husk at nævne, at du har set jobbet på Altandetlige.dk

Virksomhed

Finansministeriet

Geografi

Christiansborg Slotsplads 1, 1218 København

Ansøgningsfrist

18 september 2018

Søg jobbet

Søg jobbet online