Bemærk at ansøgningsfristen på dette job er overskredet

Studentermedhjælper til HR Development

Nykredit

Er du analytisk, talstærk og brænder for HR-udvikling? Og trives du med forskelligartede opgaver med masser af ansvar? Så har vi jobbet til dig!

 
Engageret student med flair for HR analytics
Vi søger en idérig, selvstændig og analytisk stærk studentermedhjælper, der kan hjælpe os med en bred vifte af opgaver.  Du bliver en del af et stærkt HR-udviklingsteam, der arbejder op imod Nykredits ’Winning the double’-strategi og i tæt samarbejde med ledelsen fokuserer på at styrke ledelseskraften, udvikle talenterne og skabe en kunde- og samarbejdskultur.

Opgaverne vil bestå af HR-analyseopgaver (fx indsamling, analyse og rapportering) og understøttelse af talent- og lederudviklingsprogrammer. Du kan forvente at blive en aktiv del af teamet og få indsigt i en bred vifte af HR-discipliner, som fx HR analytics, leder- og talentudvikling, læring, forandringsledelse og employer branding.

Dine kompetencer
Du er i gang med en videregående uddannelse. Ud over at være en habil bruger af Office-pakken (særligt Excel), skal du have erfaring med dataanalyse og databearbejdning. Du arbejder struktureret og systematisk med dine opgaver – og du formår at formidle budskaber præcist. Du tager ansvar for dine opgaver og følger dem helt til dørs. Som person evner du at fordybe dig og arbejde selvstændigt. Du er fagligt og personligt nysgerrig – og hurtig til at sætte dig ind i komplekse problemstillinger. Vi forventer, at du har en stærk interesse for HR, men du behøver ikke at have HR som studieretning.

Din nye arbejdsplads
Du bliver en del af HR Development og får 20 engagererede kolleger med vidt forskellige baggrunde. Fælles for os er, at vi brænder for at udvikle Nykredit – og vi gør det på tværs af vores teams i et uformelt og sjovt arbejdsmiljø. Du kan forvente en arbejdstid på 15-20 timer om ugen. Du kan forvente masser af ansvar og udvikling. Til gengæld forventer vi, at du er ansvarlig og fleksibel omkring arbejdstiden i travle perioder.

Er du interesseret?
Søg jobbet online. Har du spørgsmål til stillingen eller Nykredit som virksomhed og arbejdsplads, kontakt chefkonsulent Henrik Georg Andersen, 44 55 12 73.

Vi inviterer løbende kandidater til samtale.


Husk at nævne, at du har set jobbet på Altandetlige.dk

Virksomhed

Nykredit

Geografi

København

Ansøgningsfrist

17 september 2018

Søg jobbet

Søg jobbet online