Bemærk at ansøgningsfristen på dette job er overskredet

Økonomistuderende til Kromann Reumert i København

Kromann Reumert

Vil du bruge dine kompetencer som økonomistuderende til at gøre en forskel i advokatbranchen?
Hos Kromann Reumert er vi i færd med at udvide vores interne økonomenhed, der i dag består af to økonomer med stor erfaring på konkurrenceområdet, og vi har brug for økonomistuderende, der ønsker at arbejde i krydsfeltet mellem jura og økonomi.

JOBBET

Kromann Reumerts økonomenhed er forankret i afdelingen for konkurrenceret, hvor du vil indgå som en del af de teams af advokater og advokatfuldmægtige, der løser opgaver for vores klienter. I praksis vil du komme til at arbejde med økonomisk sparring og input til konkurrencesager, eksempelvis i form af:

  • research inden for konkurrenceøkonomisk teori og sagspraksis 
  • kvantitative analyser til brug for tabs- og omkostningsopgørelser
  • bistand til økonomiske analyser til brug for markedsafgrænsning og effektvurdering i blandt andet fusions- og misbrugssager
  • bistand til formidling af resultater til ikke-økonomer

Økonomenheden løser også opgaver for alle øvrige afdelinger hos Kromann Reumert, hvor der er behov for økonomisk input.

DIN PROFIL

Du skal fungere godt med at indgå som en del af et hårdtarbejdende team, hvor der er store faglige udfordringer og stramme deadlines. Desuden lægger vi vægt på, at du:

  • er på vej mod en økonomisk kandidatgrad, f.eks. cand.polit, cand.oecon, cand.merc eller lignende
  • er fagligt stærk inden for industriøkonomi, og det vil desuden være en fordel, hvis du har erfaring med regnskabsanalyse
  • trives med at være en del af et sagsteam, der skal skifte mellem forskellige opgaver i en travl hverdag.  

VI TILBYDER

Et dynamisk miljø med et højt fagligt niveau, hvor der er mulighed for at få indsigt i en bred vifte af erhvervssektorer samt at udvikle sig professionelt og personligt. Sagerne løses i tæt samarbejde med Kromann Reumerts klienter og i nogle tilfælde med eksterne rådgivere, eksempelvis økonomiske konsulenthuse. Stemningen i afdelingen er uformel og positiv, og opgaver bliver primært løst i teams. Du vil altid have mulighed for at sparre med de to øvrige økonomer i enheden.

SØG STILLINGEN

Vi ønsker stillingen besat snarest og behandler alle ansøgninger løbende. Du bedes medsende CV og eksamensudskrifter. Der er ansøgningsfrist den 21. september 2018.
Du søger stillingen her.

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte økonom Thomas Andersen på tlf. 24 86 00 98 eller cheføkonom Søren Andersen på tlf.: 61 63 54 47. 

Husk at nævne, at du har set jobbet på Altandetlige.dk

Virksomhed

Kromann Reumert

Geografi

København

Ansøgningsfrist

21 september 2018

Søg jobbet

Søg jobbet online