Bemærk at ansøgningsfristen på dette job er overskredet

Vil du være ekspert i økonomi på integrationsområdet?

Udlændinge- Og Integrationsministeriet

Fuldtidsstilling

Kan du lave de kølige og korrekte beregninger, når politikken på integrationsområdet skal udvikles? Har du lyst til at følge en opgave i alle faser – og været del af et lille, stærkt team med hver jeres ansvarsområde? Så er du måske vores nye kollega i Integrationsafdelingen i Udlændinge- og Integrationsministeriet. 

Om stillingen 
Vi tilbyder dig en stilling i Integrationsafdelingens Analysekontor, hvor du får et selvstændigt ansvar og kan følge opgaven i alle faser. Du får en bred kontakt til medarbejdere i andre ministerier, KL og kommunerne. Der vil være afvekslende opgaver, og vi har en uformel omgangsform i kontoret. Du vil indgå i et stærkt samlet analyseteam, der bredt dækker tal, data, viden, effekt og økonomi på integrationsområdet.

Du skal stå for beregninger af finanslovsbidrag og økonomiske konsekvensberegninger på integrationsområdet. Stillingen indebærer: 

  • Et selvstændigt ansvar for finanslovsbudgettering og opfølgning på integrationsområdet. Du får finanslovsforhandlingerne helt ind under huden. 
  • Analyser af økonomiske konsekvenser af ny lovgivning. Du kommer med i de tidlige faser af lovgivningsprocessen. 
  • Politikudvikling og koordinering af tværministerielle politiske initiativer. Du kommer til at samarbejde med vigtige samarbejdsparter, og du leverer bidrag til både regeringens koordinationsudvalg og økonomiudvalg. 
  • Ministerbetjening og opgaver relateret til Folketingets arbejde. 


Om dig
 
Du har en samfundsvidenskabelig uddannelse og gerne erfaring med finanslovsarbejde, kommuner eller fra et andet ministerium, men vi er åbne for medarbejdere med anden relevant profil. Det vigtigste er, at du er analytisk stærk og kan tage selvstændigt ansvar for at løse og formidle komplicerede økonomiberegninger.  

Du bliver en del af et velfungerende team af eksperter på hvert deres område, hvor du udfordres fagligt, og hvor vi forventer, at du: 

  • er analytisk stærk og kan overskue store beregningsopgaver.  
  • er god til at formulere dig skriftligt og mundtligt. 
  • er systematisk, grundig og engageret. 
  • kan arbejde selvstændigt med komplekse opgaver.  
  • har gode samarbejdsevner. 


Din nye hverdag 
Du skal arbejde i Analysekontoret, der er en del af Integrationsafdelingen i Udlændinge- og Integrationsministeriet. I Integrationsafdelingen er vi knap 40 engagerede medarbejdere med forskellig faglig baggrund. Vi er en god blanding af generalister og specialister, der alle sidder på samme gang, så der er kort vej, når vi sparrer med hinanden - gerne ledsaget af en kop kaffe. I Analysekontoret dækker vi bredt data og analyser på integrationsområdet, og du vil få god mulighed for sparring med kollegaer, der til dagligt arbejder med data og statistik. 

Du ansættes i Udlændinge- og Integrationsministeriets koncern efter overenskomst mellem Finansministeriet og relevant organisation. Der er mulighed for at forhandle tillæg eller ansættelse som specialkonsulent, hvis du har relevant erfaring eller kvalifikationer. 

Vil du vide mere om stillingen, så kontakt Analysechef Henrik Kyvsgaard på telefon 6198 3301 eller på e-mail kyv@uim.dk.  

Det bemærkes, at der bliver gennemført en registermæssig undersøgelse af din person, og at det er en forudsætning for stillingen, at du løbende kan bestå en registermæssig undersøgelse under hele din ansættelse. 

Søg stillingen  
Klik på knappen i højre side og upload din ansøgning, eksamensbevis mv. senest torsdag den 20. september 2018, kl. 12.00. 

Vi forventer at holde samtaler mandag den 24. september 2018. 

Ligestilling i alle dens aspekter er vigtig. Derfor opfordres alle interesserede uanset etnisk tilhørsforhold, religion, køn, alder og lign. til at søge stillingen. Udlændinge- og Integrationsministeriet er medlem af Foreningen Nydansker. 

Behandling af persondata 
Du kan læse om behandlingen af dine persondata i folderen ”Sådan behandler vi persondata om dig – før, under og efter din ansættelse i Udlændinge- og Integrationsministeriet”. Du finder folderen på vores hjemmeside: uim.dk/filer/saadan-behandler-vi-persondata-om-dig.pdf.

Husk at nævne, at du har set jobbet på Altandetlige.dk

Virksomhed

Udlændinge- Og Integrationsministeriet

Geografi

København

Ansøgningsfrist

20 september 2018

Søg jobbet

Søg jobbet online