Bemærk at ansøgningsfristen på dette job er overskredet

Analytisk stærk studentermedhjælper til registeranalyser i Sundheds- og Ældreministeriet

Sundheds- og Ældreministeiet

Brænder du for at arbejde med store datamængder og foretage kvantitative analyser på sundheds- og ældreområdet?  

Så er det måske dig vi søger som studentermedhjælper i Sundheds- og Ældreministeriets departement i vores kontor for Sundhedsøkonomi og Analyse.  

Om os  

I kontoret har vi ansvaret for større analyser, beslutningsgrundlag og udvalgsarbejder, der bidrager til en bedre incitamentsstruktur, styring og ressourceanvendelse på sundheds- og ældreområdet. Vi anvender registerdata til analyser, der inspirerer og understøtter politiske initiativer til gavn for patienten, de ældre og samfundet generelt. Vores målsætning er at bidrage til mest mulig velfærd for pengene.  

Dit arbejde  

Du skal primært analysere større datamængder på sundheds- og ældreområdet. Dette indebærer bl.a. SAS-programmering på baggrund af registerdata til brug for små og større analyser, der fx indgår i udvalgsarbejder med eksterne parter eller til Sundheds- og Ældreministeriets egne publikationer. Derudover vil der være mindre ad hoc opgaver af forskellig karakter.  

Opgaverne skal varetages både selvstændigt og i samarbejde med kontorets andre ansatte og øvrige studenter. Du vil få mulighed for at skærpe dine analytiske evner og øge din forståelse for sundheds- og ældreøkonomisk politik.  

Din uddannelse og kvalifikationer  

Vi forventer, at du er godt i gang med en samfundsvidenskabelig uddannelse (f.eks. stud.polit., stud.oecon., stud.scient.oecon., stud.scient.san.publ. el.lign.).  

Vi lægger vægt på, at du har følgende egenskaber:  

• Fagligt stærk, særligt inden for de kvantitative fag  

• Analytisk sans og god talforståelse  

• Har lyst til at arbejde med store datamængder i SAS, R el.lign.  

• Arbejder selvstændigt, ansvarligt og tager initiativ  

• Kan kommunikere klart og præcist  

• Gåpåmod og lyst til at udvikle dig fagligt og personligt  

Det forventes herudover, at du har et solidt kendskab til Office-pakken, særligt Excel.  

Om ansættelsen  

Du bliver ansat efter gældende overenskomst mellem Finansministeriet og Offentligt Ansattes Organisationer (OAO-S-fællesoverenskomsten) og organisationsaftale mellem Finansministeriet og HK/Stat for kontorfunktionærer, laboranter og it-medarbejdere (HK), jf. aftalens bestemmelser vedrørende timelønnede.  

Der er tale om en deltidsstilling på 15 timer om ugen, der tilrettelægges fleksibelt i forhold til undervisning og dine eksamensperioder.  

Kontakt os gerne  

Du kan få mere at vide om jobbet ved at kontakte fuldmægtig Pernille Skorstengaard på tlf. 72 26 95 74 eller mail psk@sum.dk.  

Er du interesseret?  

Så klik på ”søg stillingen” og send os din ansøgning med CV, eksamensbevis og karakteroversigt. Ansættelsessamtaler forventes afholdt i uge 39 og 40.  


Sundheds- og Ældreministeriet har røgfri arbejdstid.

Vi opfordrer alle interesserede til at søge stillingen – uanset alder, køn, religion, handicap, etnisk baggrund.


Husk at nævne, at du har set jobbet på Altandetlige.dk

Virksomhed

Sundheds- og Ældreministeiet

Geografi

Holbergsgade 6, 2300 København

Ansøgningsfrist

25 september 2018

Søg jobbet

Pernille Skorstengaard på tlf. 72 26 95 74 eller mail psk@sum.dk.