Bemærk at ansøgningsfristen på dette job er overskredet

Student til Økonomi Business Partner i København

Nykredit

Drømmer du om et studiejob, hvor du får stort ansvar og varierende arbejdsopgaver? Og vil du være med til løfte barren i Nykredits økonomiafdeling, hvor vi arbejder målrettet på at flytte fokus fra produktion af tal til analyse, refleksion og værdiskabelse?

Spændende studiejob i et ambitiøst team
I Økonomi Business Partner søger vi at levere værdifuld og troværdig økonomisk sparring til Nykredits kundevendte forretningsenheder. Ved at kombinere egen specialistviden om økonomi og økonomistyring med stærk forretningsindsigt hjælper vi med at belyse nye forretningsmuligheder og prioritere initiativer.

Foruden større analyser og projekter har vi mange ad hoc-forespørgsler med korte deadlines, og der er ofte mange bolde i luften på samme tid.

Som vores nye student skal du assistere vores team af business partnere og hjælpe til med at få løftet niveauet i analyser og præsentationer. Du får et alsidigt og selvstændigt studiejob, hvor vejen mellem indsats og øget ansvar er kort.

Dine primære arbejdsopgaver bliver at:

  • assistere med diverse økonomiske analyser inden for de enkelte forretningsområder eller på koncernniveau
  • analysere regnskaber og udarbejde relevante konkurrentsammenligninger
  • udarbejde diverse præsentationer til ledelsen
  • assistere ved ad hoc-forespørgsler fra forretningsområder og ledelse
  • assistere ved koordinering og udarbejdelse af materiale til kvartalsvise business review meetings.

Vi søger en initiativrig og målrettet teamplayer
Du er studerende på en videregående uddannelse med fokus på finans eller økonomi, f.eks. Cand.Merc, Polit eller Oecon, og du har som minimum afsluttet de første par år af din uddannelse. Erfaring med Office-pakken, særligt Excel og Power Point, er en fordel.

Du har flair for tal, men er også en god kommunikator. Du er udadvendt og nysgerrig efter at lære vores forretning at kende, og med dine stærke analytiske og kommunikative evner er du i stand til selv at drive og formidle analyser.

Som person har du gåpåmod, tager initiativ og er meget serviceminded. Du er god til at samarbejde og sætter en ære i at levere arbejde af høj kvalitet – og med dit gode humør bidrager du til den positive stemning i afdelingen.

Den ugentlige arbejdstid er ca. 15-20 timer, men vi er fleksible i forhold til eksamener og ferier – til gengæld ser vi gerne, at du er fleksibel i hverdagen. Vi arbejder primært med ad hoc-opgaver og projekter, og det kan derfor være svært at forudse perioder med spidsbelastning.

Din nye arbejdsplads
Økonomi Business Partner er et relativt nyoprettet team i Koncernøkonomi, som består af fem business partnere og en afdelingsdirektør. Tre business partnere er tilknyttet hver deres forretningsområde (Retail, Storkunder og Wealth Management), mens de øvrige hovedsageligt arbejder med opgaver på tværs af koncernen.

Vi er en del af afdelingen Performance Management og har et tæt samarbejde med afdelingens andet team Performance Reporting. Performance Management har i forvejen et team af fem studenter. Der hersker en uformel tone i afdelingen, og der er altid plads til at have det sjovt.
  
I Nykredit anerkender og værdsætter vi vores medarbejdere for ambitioner og en ekstra indsats, og der vil derfor være gode muligheder for både faglig og personlig udvikling. 
  
Din arbejdsplads vil være Nykredits hovedsæde på Kalvebod Brygge i København.


Er du interesseret? 
Søg jobbet online. Har du spørgsmål til stillingen eller Nykredit som virksomhed og arbejdsplads, kontakt senior business partner Vibeke Svanholt, tlf. 44 55 20 53, eller senior rekrutteringspartner Christian L. Henningsen, 44 55 18 43.
  
Vi indkalder løbende til samtaler.

Ansøgningsfrist: 30. september 2018


Husk at nævne, at du har set jobbet på Altandetlige.dk

Virksomhed

Nykredit

Geografi

København

Ansøgningsfrist

30 september 2018

Søg jobbet

Søg jobbet online