Bemærk at ansøgningsfristen på dette job er overskredet

STUDIEJOB SOM FINANCE ASSISTANT

Academic Work

Søger du et studiejob i en international virksomhed, hvor du får mulighed for blive en del af en økonomiafdeling, og lære mere om, hvordan en økonomiafdeling fungerer i praksis? Trives du samtidig med ansvar og tør du tage udfordringer op? Så er dette måske jobbet du leder efter!

INFO

Academic Work søger lige nu en Student Finance Assistant for vor kunde, som er en verdensomspændende medicinalvirksomhed med knap 5.000 ansatte på globalt plan. Det nordiske hovedkontor er beliggende i Ørestaden i København, hvor et studiejob i økonomiafdelingen nu er ledigt.

Denne rekrutterings-proces foretages af Academic Work på vegne af vor kunde. Alle spørgsmål skal derfor henvendes til Academic Work. Denne stilling er en bemanding, hvilket betyder at du vil blive ansat af Academic Work og arbejde som konsulent hos kunden.

Nuværende Student Finance Assistant siger om stillingen ”At arbejde som Student Finance Assistant har givet mig en solid forståelse for, hvilke processer og opgaver man finder i en Finance afdeling. Min læringskurve har været stejl og jeg føler mig bestemt klædt på til at få et fuldtidsjob indenfor samme område. Der er altid fuld forståelse for at studiet kommer i første række, hvilket er vigtigt i eksamensperioder og andre presset tidspunkter af ens studie. Samarbejdet med Head of Finance og Senior Financial Controller er præget af en sjov og humoristisk tilgang til de ellers lidt tungere regneopgaver."

Som Student Finance Assistant vil du arbejde tæt sammen med og rapportere til kontorets nordiske Finance og Controlling afdeling. Du vil arbejde med en række opgaver inden for regnskab, og vil få en bred ansvarsflade. Rollen er med andre ord en unik mulighed for at udvikle dine kompetencer yderligere i praksis, hvor du bl.a. skal kontrollere fakturaer og forbedre regnskabsmæssige processer løbende.

JOBOPGAVER
 • Deltage i måneds-, kvartals-, halvårs - og årslukning
 • Aktivt styre og koordinere processer vedrørende leverandør- og kundefakturaer
 • Håndtere Travel Expenses
 • Deltage i udarbejdelsen af budgetter, forecasts og estimater
 • Have kontakt til eksterne regnskabstjenesteydere i Norden

I denne stilling er det vigtigt, at du som person er i stand til at arbejde selvstændigt og tør opsøge nye arbejdsopgaver samt at du tør kaste dig ud i udfordringer, som kan opstå i løbet af en arbejdsdag, da der også vil være en del ad hoc opgaver indenfor det økonomisk felt. Det er vigtigt, at du tør byde ind med forslag til forbedringer, og selvstændigt kan strukturere dine arbejdsdage.

VI SØGER DIG, SOM
 • Er igang med din Bachelor i økonomi eller første år på f.eks. Cand.merc
 • Har erfaring med regnskab og rapportering
 • Har gode Excel færdigheder og solid viden inden for den resterende Microsoft Office-pakke
 • Er flydende i engelsk og et nordisk sprog i både skrift og i tale

Vi ser gerne, at du har 1-2 års erfaring inden for økonomi men dette er ikke et krav. Det vigtigste er, at du er fortrolig med fagbegreber og har en grundlæggende forståelse for økonomiske processer.

Du vil have base på kontoret i København, som bærer præg af et professionelt og socialt miljø, hvor der er højt til loftet.

 • Start: Hurtigst muligt
 • Omfang: studiejob
 • Sted: Ørestad

Husk at nævne, at du har set jobbet på Altandetlige.dk

Virksomhed

Academic Work

Geografi

Ørestad

Ansøgningsfrist

14 oktober 2018

Søg jobbet

Søg jobbet online