Bemærk at ansøgningsfristen på dette job er overskredet

Associate til Carnegies Investment Banking

Carnegie Investment Bank

Start din karriere i Nordens førende investeringsbank

Har du ambitioner om en fremtidig karriere inden for strategisk og finansiel rådgivning samt corporate finance? Og trives du i et dynamisk arbejdsmiljø med udfordrende arbejdsopgaver og korte deadlines? Så er du måske vores nye Associate i Investment Banking. 

Carnegie har 600 medarbejdere fordelt på kontorer i seks lande. Heraf er 100 professionals beskæftiget med investment banking i Norden, og det danske team er i stærk vækst. Vil du med på holdet? 

Carnegie er kåret til den bedste investeringsbank i Norden, og vi fortsætter med at blive betroet spændende opgaver af vores kunder på tværs af hele vores brede rådgivningspalette. På www.carnegie.dk kan du under Investment Banking se en oversigt over de transaktioner, vi har forestået. 

Hos Carnegie får du en stejl indlæringskurve, mulighed for sparring med de dygtigste specialister i branchen, og dit ansvar vil vokse proportionelt med din indsats og erfaring. 

Du vil opleve en moderne arbejdsplads med et professionelt og uformelt arbejdsmiljø, hvor alles bidrag er vigtigt, inklusive dit. 

Udfordrende og dynamisk hverdag Dine primære arbejdsopgaver vil bestå af research og analyseopgaver i forbindelse med køb og salg af virksomheder, børsnoteringer samt kapitalfremskaffelse for førende nordiske virksomheder og kapitalfonde. Du forventes at bidrage til løsning af følgende opgaver: 

▪ Strategisk analyse af virksomheder og brancher

 ▪ Værdiansættelse af virksomheder

  ▪ Udfærdigelse af præsentationer, pitches, salgsmateriale og købstilbud 

Som Associate deltager du i flere projekter ad gangen, herunder kundemøder. Du vil opleve høj grad af sparring med dit team og kolleger på seniorniveau. 

Holdspiller med overblik og godt humør Positivt teamwork og en uformel omgangstone er en stor del af Carnegies succes. Vi søger derfor en ægte holdspiller. Det er også vigtigt, at du kan håndtere et højt arbejdstempo, samtidig med at du bevarer overblikket og dit gode humør. 

Du er ambitiøs og skarp Du har et naturligt drive, kommercielt mindset, god talforståelse og en veludviklet analytisk sans. Det er vigtigt for dig altid at levere høj kvalitet, din arbejdsform er struktureret og praktisk, og du formår at videreformidle budskaber letforståeligt. 

Du er ved at færdiggøre din videregående uddannelse med vægt på finansiering, og du er klar til at blive en del af Carnegie-holdet med start i foråret/sommeren 2019. Dit gennemsnit placerer dig i toppen af din årgang. Måske er en del af dit studium foregået i udlandet, og/eller du har haft et relevant studiejob. 

Da vi arbejder i et internationalt miljø, er det en forudsætning, at du taler og skriver både flydende dansk og engelsk.   Har vi vakt din interesse? Ansøgning, CV, karakterblad m.v. uploades via www.carnegie.dk under Karriere /Ledige stillinger senest den 24. oktober 2018. 

Hvis du har spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Sebastian Hougaard, Managing Director på 32 88 04 14 eller pr.  e-mail sebhou@carnegie.dk. 

Du kan også kontakte Catharina Thorseth Blach, Associate på 32 88 04 97 eller pr. e-mail catbla@carnegie.dk.


Husk at nævne, at du har set jobbet på Altandetlige.dk

Virksomhed

Carnegie Investment Bank

Geografi

København K

Ansøgningsfrist

24 oktober 2018

Søg jobbet

Ansøgning sendes via vores hjemmeside: https://www.carnegie.se/da/dk/om-carnegie/karriere/ledige-stilling/?rmpage=job&rmjob=167&rmlang=DK