Bemærk at ansøgningsfristen på dette job er overskredet

Financial Student Assistant

Wunderman

Er du økonomistuderende? Vil du arbejde med en bred vifte af økonomiopgaver? Og kunne du tænke dig at blive en del af et internationalt kontor, hvor du får mulighed for at vokse med opgaverne?  

Så tilbyder vi et spændende studiejob hos et af Danmarks førende marketingbureauer. 

Digital frontløber inden for kunderelationer  

Wunderman Nordic er et digitalt bureau med speciale i at skabe unikke og effektive oplevelser, der styrker og beriger relationen mellem brand og forbruger.  

Med en hjerne som et konsulenthus og et hjerte som et bureau arbejder vi med nogle af verdens største brands inden for sport, mode, FMCG, detailhandel, rejsebranchen samt medicinal- og finanssektoren.

Hvordan kommer din hverdag til at se ud?  

Som en del af Wunderman Nordics økonomi-afdeling kommer du til at arbejde med flere forskellige områder inden for økonomi, så du opnår en god forretnings- og regnskabsmæssig forståelse. Dine arbejdsopgaver kommer primært til at omfatte:  

  • Daglig økonomistyring og bogføring  
  • Kreditor- og udlægsafregning  
  • Fakturering 
  • Ad hoc-opgaver  

Arbejdstiden er ca. 15 timer om ugen. Vi tager hensyn til din undervisning og eksamener, når vi planlægger dine timer. 

Hvem kommer du til arbejde sammen med? 

Som studentermedarbejder i økonomi-afdelingen får du mulighed for at arbejde tæt sammen med 10 dygtige kollegaer, der alle brænder for det, de laver. Wunderman Nordic har en uformel og flad struktur med fokus på løbende uddannelse og sparring, så der er rig mulighed for at udvikle dig, samtidig med at du arbejder med nogle af de mest velrenommerede brands i Danmark og Europa.  

Hvad er din baggrund?   

Vi forestiller os, at du er økonomi-studerende (CBS, cand. polit. eller lignende). Du er pligtopfyldende og vedholdende i dit arbejde, og du trives med en kombination af ad hoc og rutinemæssige opgaver. Herudover kan du tale og skrive engelsk på et rimeligt niveau. Som person er du udadvendt, positiv og har et godt humør.   

Et globalt netværk, en nordisk familie  

Hos Wunderman Nordic er vi 400+ teknologi-eksperter, data-analytikere, strategiske konsulenter, operationelle eksperter og kreative hjerner fra 40+ lande, der hjælper vores kunder med at inspirere og engagere forbrugere på tværs af fem kontinenter.  

Vi er en del af det globale Wunderman-netværk med 10.000 kollegaer fordelt på 200 kontorer i 70 lande og stolte af at være Global Centre of Excellence for personaliserede brugeroplevelser og marketing automation.


Husk at nævne, at du har set jobbet på Altandetlige.dk

Virksomhed

Wunderman

Geografi

København

Ansøgningsfrist

31 oktober 2018

Søg jobbet

Søg jobbet online