Bemærk at ansøgningsfristen på dette job er overskredet

Studentermedhjælper til forretningsudvikling og analysearbejde

YouSee

Du har nu muligheden for at komme til at arbejde i en af Danmarks stærkeste underholdningskoncerner og være med til at videreudvikle YouSee.

Om afdelingen:

I YouSee Finans er vi 18 medarbejdere. Vores forretningsfokus dækker alt fra den gode kundeoplevelse, Salg og Marketing, den digitale udvikling og ikke mindst arbejdet med at skabe de helt rigtige produkter til vores kunder. Vi har som mål at være en synlig del af forretningen og gennem gode relationer at skabe gode resultater. Vi har gennem eget udviklet Business Partner program defineret hvad vi ønsker af den gode Business Partner. Vi har løbende uddannelse, hvor vi arbejder med Business Partner værktøjer og personlig udvikling, eksempelvis at skabe den ”rigtige” kommunikation, den gode historie, både gennem præsentionsmateriale men også gennem den personlige fremstilling. Vi samarbejder på tværs af finans i TDC Group og evner derfor at skabe godt samarbejde og forståelse mellem de finansielle fagområder.

Hvad kan du opnå:

Din primære opgave vil være at støtte op om vores business partnere med databearbejdning, analyser og fremskrivninger, men du vil også få ansvaret for egne opgaver. Du bliver involveret i forskellige opgaver inden for analyse, modellering og optimering af blandt andet vores TV-forretning, mobilforretning og vores call center.

Arbejdstiden er som udgangspunkt ca. 10-15 timer om ugen, og bliver tilrettelagt fleksibelt under hensyntagen til undervisning, eksamensperioder, mv.

Kvalifikationer:

Du er på dit tredje eller fjerde år og derved godt på vej gennem en videregående uddannelse (cand. merc., oecon., polit., eller tilsvarende), og har interesse for at arbejde med store datamængder og bygge analyse- og fremskrivningsmodeller. Vores primære værktøjer er Excel, Power BI og PowerPoint. Den rette kandidat er engageret og vedholdende. Du motiveres videre af at være tæt på forretningen og sætter en ære i at levere arbejde af høj kvalitet.

Vi tilbyder:

Et spændende job med højt fagligt niveau i et uformelt arbejdsmiljø. Jobbet i YouSee Finans giver en forståelse af hvordan YouSee og TDC Group udøver økonomistyring og løser kommercielle udfordringer. Dette indblik kan give dig et springbræt til at fortsætte din karriere andre steder i TDC Group vi tror på, at intern mobilitet udvikler både medarbejderne og TDC som organisation.

Arbejdssted og Kontakt:

Teglholmen, København SV.

For mere information kontakt afdelingschef Martin Sømod (+45 20 15 67 76) eller afdelingsdirektør Morten Bachke Knudsen (+45 23 67 39 37)​. Ansøgningsfristen er d.22. oktober 2018.

Husk at nævne, at du har set jobbet på Altandetlige.dk

Virksomhed

YouSee

Geografi

København

Ansøgningsfrist

22 oktober 2018

Søg jobbet

www.tdcgroup.com/career