Bemærk at ansøgningsfristen på dette job er overskredet

Research Analyst til investeringsteams i SEB Investment Management, København

SEB

SEB Investment Management søger en talentfuld økonomistuderende med interesse for de finansielle markeder, der har lyst til at være en del af vores investeringsteams i Danmark.

Hos SEB Investment Management forvalter vi formuer for nogle af Danmarks største institutionelle investorer såvel som formuende privatpersoner. Du får indblik i, hvordan vi løser forvaltningsopgaver på et højt professionelt niveau for vores kunder.

Du bliver en del af SEB Investment Management i Danmark, der tilhører SEB koncernensinternationale Investment Management netværk med 1.300 medarbejdere placeret i de væsentligste finansielle centre rundt om i verden. I Danmark er SEB Investment Management blandt de største kapitalforvaltere med ca. 170 mia. danske kroner under forvaltning.

Dine arbejdsopgaver

Du vil indgå som en integreret del af vores investeringsteams, hvis primære ansvar er at forvalte kundernes midler ved at investere i henholdsvis aktier og finansielle instrumenter. Du vil indgå som en vigtig del af vores investeringsteams og vil få varierende opgaver, som blandt andet omfatter:

  • assistere porteføljemanagere med porteføljeadministration og likviditetsstyring
  • implementering af aktiehandler
  • udarbejdelse af rapportering og præsentationer
  • automatisering af eksisterende processer og rapporter, herunder brug af databaser og programmering
  • en række forskellige ad hoc opgaver, herunder udarbejdelse af materiale til potentielle kunder, opdatering af selskabsdatabase, dekomponering af performance mm.

Din profil

Vi forestiller os, at du læser på en videregående uddannelse inden for økonomi eller finansiering, ideelt på 2. eller 3. år af din bachelor med planer om at læse videre på overbygningen og er blandt de bedste på din årgang.

Du behersker Excel på et avanceret niveau. Det er en fordel, men intet krav, hvis du har tidligere erfaring fra asset management eller en lignende stilling, hvor du har arbejdet med aktiehandel. Derudover er det en fordel, hvis du har programmeringserfaring (f.eks. SQL, VBA og MatLab). Vi forventer desuden, at du:

  • brænder for at arbejde med aktie- og obligationsmarkederne
  • har stærke analytiske evner, kan gennemskue komplekse problemstillinger og formår at omsætte dem til brugbare løsninger
  • arbejder struktureret, og at du i opgaveløsninger har fokus på kvalitet, detaljer og deadlines.

Din gennemsnitlige arbejdsuge er på ca. 20 timer, og du deltager selv i planlægningen af arbejdstiden. Vi er fleksible f.eks. i forbindelse med eksamensperioder.

Sådan søger du

Du er velkommen til at kontakte Portefølje Manager, Michael Denbæk, Michael.Denbaek@seb.dk, 33 28 14 53, hvis du vil høre mere om stillingen. Vi glæder os til at modtage din ansøgning, CV og eksamenskarakterer senest d. 18. oktober 2018. Stillingen kan bl.a. søges gennem LinkedIn. Vi holder løbende samtaler, så send gerne din ansøgning hurtigst mulig.

Husk at nævne, at du har set jobbet på Altandetlige.dk

Virksomhed

SEB

Geografi

Bernstorffsgade 50, 1577 København

Ansøgningsfrist

18 oktober 2018

Søg jobbet

Send ansøgning, CV og eksamenskarakterer senest d. 18. oktober 2018 til Michael.Denbaek@seb.dk