Bemærk at ansøgningsfristen på dette job er overskredet

Økonomi- og Indenrigsministeriet søger studenter til kontoret for Konjunktur

Økonomi og Indenrigsministeriet

Motiveres du af at arbejde i et politisk miljø, hvor vigtige samfundsmæssige beslutninger træffes, og har du analytisk sans? Så er du måske vores nye kollega som student i kontoret for Konjunktur.

Kontoret spiller en central rolle i rådgivningen og planlægningen af regeringens økonomiske politik, blandt andet med de prognoser for dansk økonomi i Økonomisk Redegørelse. Vi analyserer aktuelle økonomiske problemstillinger, fx udviklingen på boligmarkedet, kapacitetspresset på arbejdsmarkedet, virksomhedernes konkurrenceevne og investeringer, og rådgiver ministeren om politiktiltag på det økonomiske område.

Om stillingen

Som student i Konjunktur bliver du involveret i arbejdet med den løbende konjunkturovervågning, i udarbejdelsen af Økonomisk Redegørelse og større økonomiske analyser. Du kommer til at arbejde i tæt samarbejde med de andre studenter og økonomerne i kontoret. Med i bagagen får du et bredt indblik i praktisk anvendelse af økonomisk teori, erfaring med analyser ved brug af registerdata, fx Lovmodellen, og indsigt i dansk økonomi.

Om dig

Du er i gang med en relevant akademisk uddannelse (fx stud.polit./oecon.) og har bestået anden årsprøve eller tæt derpå, men kan også være studerende på kandidatdelen. Du er ansvarsbevist og evner at strukturere, prioritere og skabe overblik i dit arbejde. Det brede arbejdsfelt giver en alsidig hverdag og mange udfordrende opgaver. Det er spændende, men også krævende. Derfor lægger vi vægt på, at du har:

•  en stærk faglig profil

•  analytisk sans og gode formuleringsevner

•  evne til at samarbejde, men også til at arbejde selvstændigt

•  ønske om at udvikle dig fagligt og personligt

Løn- og ansættelsesvilkår

Ansættelsen sker som studentermedhjælper i henhold til overenskomsten mellem HK-stat og Finansministeriet.

Generelt tilstræber vi en arbejdstid på ca. 15 timer i gennemsnit pr. uge, idet du selv aftaler din arbejdstid med din nærmeste chef.

Vi udviser fleksibilitet i forbindelse med dine ferier og eksamensperioder, mens vi samtidig forventer, at du er fleksibel i perioder med stor arbejdsbelastning.

Ansættelsesområdet er Økonomi- og Indenrigsministeriet med tilhørende institutioner. Arbejdsstedet er Økonomi- og Indenrigsministeriets departement, Slotsholmsgade 10, 1216 København K. 

Stillingerne ønskes besat snarest muligt.

Vil du vide mere

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte fuldmægtig Mikala Louise Sørensen på tlf. 72 28 24 66.

Sådan søger du

Ansøgning og relevant dokumentation (CV og eksamensdokumentation) sendes elektronisk via stillingsopslaget på Økonomi- og Indenrigsministeriets hjemmeside (www.oim.dk). Ansøgningen skal være ministeriet i hænde senest tirsdag den 23. oktober 2018 kl. 12:00.

Vi opfordrer alle interesserede uanset alder, køn, religion eller etnisk tilhørsforhold til at søge stillingen. 


Husk at nævne, at du har set jobbet på Altandetlige.dk

Virksomhed

Økonomi og Indenrigsministeriet

Geografi

København

Ansøgningsfrist

23 oktober 2018

Søg jobbet

Søg jobbet online