Bemærk at ansøgningsfristen på dette job er overskredet

Studentermedhjælper til Reporting i Wealth Management

Danske Bank

Læser du til Cand.merc.fir. og er nysgerrig på at koble teori og praktik sammen i opgaveløsningen inden for fondsrapportering i Danske Banks Wealth Management organisation? Så læs videre, for vi har et spændende studiejob ledigt.

Wealth Management udvikler, forvalter og sælger investerings- og kapitalforvaltningsløsninger samt yder rådgivning direkte til virksomheder og institutionelle investorer.

Reporting teamet består i dag af otte medarbejdere - seks forretningsspecialister, som har akademiske uddannelser inden for økonomi eller finansiering og to studentermedhjælpere, som er klar til nye udfordringer. Teamet i Danmark er ansvarlig for globale processer og løsninger.

Rapportering i et hektisk og international forretningsmiljø
Vi formidler Wealth Managements investeringsresultater via udarbejdelse af rapportering til institutionelle kunder, samt udarbejder myndighedsrapportering.

Du får et spændende og udfordrende job i et hektisk, internationalt forretningsmiljø og stillingen giver mulighed for kompetenceudvikling inden for systemanvendelse og regnskabsmæssig- og investeringsmæssig forretningsforståelse. 

Vi er samtidig kendetegnet ved en åben og dynamisk arbejdsplads med en uformel tone, hvor humor spiller en central rolle.

Du kommer til at arbejde med

  • Kunderapportering herunder regnskabs- og investeringsrapporter
  • Myndighedsrapportering for Wealth Management
  • Eksekvering af daglig myndighedsrapportering herunder opfølgning
  • Support af vores udenlandske enheder vedrørende processer, setup og solutions.
  • Besvarelse af adhoc forespørgsler omkring kunderapporteringen
Arbejder selvstændigt og tager ansvar 
Du er i gang med en teoretisk økonomisk uddannelse, behersker dansk og engelsk på et godt niveau og bidrager med gode IT kompetencer.

Som person har du en positiv tankegang og ser muligheder frem for begrænsninger, er både detalje- og resultatorienteret, arbejder selvstændigt og tager ansvar for opgaverne.

Interesseret?
Har du spørgsmål, så kontakt Jane Lauritsen Skov, Head of Reporting på 45 13 71 82 og søg stillingen via vores onlinesystem. Vær opmærksom på, at vi vurderer ansøgningerne løbende – så søg hellere i dag end i morgen.

Husk at nævne, at du har set jobbet på Altandetlige.dk

Virksomhed

Danske Bank

Geografi

København

Ansøgningsfrist

14 oktober 2018

Søg jobbet

Søg jobbet online