Bemærk at ansøgningsfristen på dette job er overskredet

SimCorp-specialist til vores finansafdeling i København

Nykredit

Fuldtidsstilling

Vil du være med til at sikre, at en af Europas største obligationsudstedere også har et af de bedste porteføljesystemer? 

Dit kommende job
Finansafdelingen har det overordnede ansvar for finansieringen af koncernens realkredit- og bankforretninger samt koncernens likviditetsstyring. Det udføres bl.a. ved, at vi stiller kurserne på indfrielse og udbetaling af realkreditlån, sælger obligationer i markedet og stiller rentesatserne på bankens ind- og udlån. Finansafdelingen har desuden ansvaret for:

  • investering af koncernens egenkapital og likviditetsreserve 
  • udviklingen af realkreditprodukter 
  • koncernens balancestyring 
  • kontakten til ratinginstitutter 
  • ratingen af Nykredit 
  • Nykredits udstedelser.
Dine ansvarsområder
Et af vores vigtigste systemer, når det drejer sig om lån og obligationsudstedelser samt styring af fundingområdet, er SimCorp Dimension. Som Product Owner vil din rolle være at have ansvaret for, at vi hele tiden udvikler og forbedrer SimCorp Dimension-platformen i samarbejde med andre interessenter. Du skal derfor sammen med vores IT-afdeling løbende prioritere, hvilke udviklingsopgaver der er vigtigst at igangsætte samt følge udviklingsopgaverne fra siden og sikre, at løsningerne lever op til de krav, der sættes fra dine kolleger i Finans, økonomiafdelingen og andre interne ”medejere” af systemet. Din hverdag vil derfor bestå i at vurdere nye krav til SimCorp Dimension fra forskellige interessenter, og det stiller derfor store krav til dine samarbejdsevner. Derudover vil du med din viden om SimCorp Dimension blive en naturlig vidensbank og support for vores front office-teams, der er hyppige brugere af systemet.

Din erfaring
Du har god indsigt i SimCorp Dimension og kender til systemet som bruger samt kender systemets muligheder og begrænsninger. Derudover har du styr på finansielle produkter, hvor du især vil støde på obligationer, swaps og valuta- og renteprodukter. Du har formentlig en teoretisk baggrund i økonomi f.eks. cand.polit, -oecon eller cand.merc.fir. og har erfaring fra en finansiel virksomhed. Du elsker udfordringer og brænder for at drive forandringer i et miljø, hvor hverdagens fokus kan skifte hurtigt.
  
Din nye arbejdsplads
Du bliver en del af Finans Operations, der i dag består af 15 medarbejdere. Vi sidder i hjertet af København sammen med de øvrige 40 medarbejdere i Finans. Finans Operations er middle office for Finans og er derudover ansvarlig for styringen af de økonomiske snitflader og incitamenter for forretningsområderne. Vores afdeling er kendetegnet ved, at finansmarkederne sætter dagsordenen. Det betyder dage, hvor der handles hurtigt og højlydt og dage, hvor der er mere tid til fordybelse. Det faglige niveau er højt, og du vil møde kolleger, der stræber efter gode resultater men altid har tid til at hjælpe hinanden, hvor der er brug for det.

Er du interesseret?
Søg stillingen online. Har du spørgsmål til stillingen eller Nykredit som virksomhed og arbejdsplads, kontakt afdelingsdirektør Nicolai Wallin, 44 55 25 64 eller seniorrekrutteringspartner Christian L. Henningsen, 44 55 18 43. 

Husk at nævne, at du har set jobbet på Altandetlige.dk

Virksomhed

Nykredit

Geografi

København

Ansøgningsfrist

19 oktober 2018

Søg jobbet

Søg jobbet online